Naracards Korea-Seoul Set

NAK CARI JUGAK SATU HOBI!

Assalamualaikum.
Isu yang selalu bermain dalam kepala Mommy setiap hujung minggu. Nak ada hobi in case kalau x dapat kua memana la kan.

Hari tu dah ada la sekejap. Tanam pokok RJ. Hahah.

Sekali org mesin rumput g taram sekali pokok2 RJ ku tu. Siap pokok kaktus yang agak tinggi pun dia ‘accidently’ taram. Panaih hati.

So sekarang, Mommy yang terkenal dengan suka mintak tolong pokcik gugel n mokcik wiki, jalankan kerja mengkaji nih.

Nak kena list out ikut kategori sat..

Aktiviti untuk kat rumah yang boleh dipertimbangkan
Indoors
Board games cm monopoli
Cooking
Drawing
Do it yourself
Electronics
Embroidery
Flower arranging
Gaming
Jewelry making
Jigsaw puzzles
Lego building
Listening to music
Painting
Reading
Scrapbooking
Sewing
Singing
Sketching
Sudoku
Watching movies

Collection hobbies
Indoors

Action figure
Antiquing
Art collecting
Book collecting
Card collecting
Coin collecting
Comic book collecting
Stamp collecting

Competition hobbies
Indoors

Badminton
Bowling
Chess
Darts
Martial arts

Observation hobbies
Indoors

Fishkeeping
Reading

Banyak yang Mommy dah buat sebenarnyaaaaa kalau tengok list kat atas nih. Ermmm

Conclusion :
RAJIN KAT MANA.. RAJIN, RAJIN KAT MANA???

********************************

Ni task Mommy lepas nih. Deco toilet cenggini. Cool kan???

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!