Naracards Korea-Seoul Set

JANGAN KORANG! BOLEH JADI GILA DENGAN NILE.COM.MY NIH!!

Salam..

Sekarang masih lagi berlangsung lelong gila-gila ni kat Nile.com.my. Last day petang ni, jam 4 petang. Moga korang berjaya lah.. Hahaha

http://www.nile.com.my/page.php?cd=101
Awat la Mommy cakap lagu tu??

sebab..
Tengok ni..
Time untuk beli tu adalah mengikut tarikh & jam yang diberi. Andai terlepas 1 saat sekalipun, korang dah kerugian. Hahaha.

Mommy kenapa kerek sangat nih??

Bukan kerek uolss.. Mommy kecewa. Ini antara item yang Mommy terlepas cuma dalam masa tak sampai 1 saat. Tetiba jem pula line Nile.com masa tu. Tensen!!

ITEM TERLEPAS

Semua di atas ini dibuka lelongan jam 4 petang. Tensen k!!

tapi..

tapi..

Tangan Mommy pantas pula untuk item-item di bawah ni..

ITEM YANG BERJAYA GRAB

REAL PIC

 
 

Ok lah kan??

PENDAPAT MOMMY
Mommy sebagai online seller, kaedah ini memang SANGAT2 BIJAK untuk dipraktikkan. Ye la, selalunya orang  buat contest la, buat jualan murah secara open & general (memang menguntungkan jugak) but this way.. memang confirm orang akan beli even kadang benda tu fikir balik, perlu ke saya beli semua nih? Hahaha.

Naluri BEREBUT TU memang susah nak ditangkis.

Apatah lagi jika kita semua guna TIKET sebagai KAKI SHOPPING & TAK TAHAN GODAAN TANPA SYAITAN DI SISI. (sebab ramadon)

Eh.

Kbai.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!