RAMADHAN : 7TH & 8TH DAY PUASA

Assalamualaikum

Hari ni dah hari ke 8 dah pun kan?? Semalam Mommy AL. Bawak AE ke hosp untuk regular check up & Speech Therapy session ke 4. Pasal ST tu nanti lah Mommy cerita kat entry lain yer.

So, day 7 punya cerita, Mommy dah kinda blur pk nak makan apa pulak berbuka nanti. Tengok2 dpt wasap

daddy lewat today. nanti siap2 kita makan luar

Yippi yeay yeay.

Macam la Mommy yang cuti masak kan. Haha. Actually cm excited sebab x makan luar lagi. Kihkih. Sesi penjimatan ketika bulan puasa sangat berkesan. Adeh.

So, bila sampai kedai makan yang dimaksudkan, Daddy bukan main laju lagi masuk ke kaunter. Aik? Selalu makan kat belakang2, apahal laju sgt ke depan tu ha. Xkn nak makan kat depan2 kot?

Aik sangat..

Rupanyaaaaaaaaa..

Surprise la pulak! Dia reserve via call. Siap order lauk siap2 dah. Ye la. Menu Mommy bukan susah dan pelik pun. Dia dah hafal dah. Haha. Sies xtau. Hadoi. Romantik jugak laki Mommy nih. Ekekeke.

 Ni tunggu udang goreng tepung je belum sampai..
Balik dari  makan nih, terus ke dentist plak. Sebab pe? Next entry ok..

*******

So today hari ke 8 entah laaaaaaaaaaa nak makan apa. Bukan nak pk nak masak apa kan?? Teruk toi. Kihkihkih

Becoming Better Muslimah

Insya Allah. Ada sape2 nak join Mommy sedekah kat anak2 yatim? Cepat whatsapp Mommy. Projek #shoppingraya #projekiqra #kelabbloggerbenashaari
Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply