RAMADHAN : 6TH DAY PUASA

Assalamualaikum.
Hari ni dah hari ke 6 dah. Alhamdulillah.

So, semalam DAY 5 kan Mommy ada cakap Daddy nak masak spesel kan? Jam dah menunjukkan 640, tapi Daddy x sampai rumah lagi. Pelik jugak.

Nak dijadikan cerita, AE tetiba suhu naik petang tu. Merengek je. Pelik!

Bagi bubur, xnak. Bagi susu, xnak. Mommy nak bf dia pun xnak. Aih.. Tetiba ni dik? Full moon ke, new moon ke, apa moon? Pelik nau nih..

645 baru Daddy sampai. Rupanya Daddy pegi beli brg2 masak kt NSK.

So kalut la dia memasak kat dapo while AE xle nak ditinggalkan langsung. Asik nangis je. Haih. Bagi vco 5ml. Last2 dalam kul 9 baru tido.

Sian dia. Demam mengejut. Hmm. Demam nak cakap ye dik?

So, Daddy masak ini..

Kalau sebut udang, memang fav Mommy. So itulah lah masakan spesel beliau

Udang goreng telur masin & sambal ayam penyet x pedas.

ikutkan nak goreng ayam jugak, tapi dah x dan. huuu

Alhamdulillah. Sedap gila.

Hari ni merupakan Hari ke 6.

Becoming better Muslimah.

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.