RAMADHAN : 2ND DAY PUASA

Assalamualaikum.
Semalam DAY 1 punya buka puasa memang menyedihkan betul.

Balik dari opis, tunggu Daddy balik pastu terus ke Aeon Big. Jam masa tu dah pukul 6 dah.
6.45 ada singgah kat bazar, apa benda pun xde dah. Nasi licin!!

Sedih betul.

“xpe..kita satu team. balik japg kita bergabung masak cepat” kata Daddy.

haha. satu team lah kan.

So balik dia handle bab lauk. Mommy masak nasi & setel sinki.

Since anak2 pun belum makan, nak fair, masak sup ayam je. Daddy buat sambal belacan sekali. Baru lah sedap kan?

Nasib baik Daddy tu superhero kami. Kuat walaupun sebenarnya tempat keje jauh, balik kena drive g shopping lagi, dukung anak2 yg meragam kdg2 xmo jalan tu, pastu balik masak lagi.

Mana nak cari?

Huuu

Syukur mak!

Becoming Better Muslimah

Dah start baca Quran?
Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.