RAMADHAN : 10TH & 11TH DAY PUASA

Assalamualaikum.

Ramadan hujung minggu. Apa kami buat?

Hari sabtu, lepak rumah. Petang beli je kat bazar.

Hari ahad, dari lepas sahur sehingga tengahari, Mommy kemas rumah, lipat baju etc.
Baru lah rasa lapang & x sesak dada tengok rumah.

Masak bihun goreng kat bebudak 2 orang nih. Nampak gaya ada sambutan sangat menggalakkan! Licin!!


Actually x sangka HD nak makan bihun tu sebab dia xpernah berminat sebelum ni. Agaknya sebab selalu makan kat school kot. Hikhik.

Tengahari tu, weols ke rumah kezen Daddy yg baru balik dari Mekah.

Lepas balik dari umah kezen tu, saje la singgah Aeon Big ampang tu. Ishhh. Ramainya.
Beli barang 20 items, terpaksa separate 2 bakul utk line up kat 10 items only. Beratur 2 jam. Redha sungguh beratur. Nasib baik la AE tdo masa tu. Hikhik.
Daddy nak rasa ayam bakar kat dalam Aeon Big tu. So beli la seekor yang ada perasa Black Pepper. Balik tu Daddy masak ‘sos’ dia. Mak aihh. Sedap je.

Nah HD posing bila suruh pose like Model.



bukan main laaaa anak dara nih. Huu

Malamnya cuba jubah yang kezen bagi.. AE ada 2 pasang. HD 1. Cantik. Rezeki bulan puasa. Dorg bg kurma ajwa & air zam2 jugak. Syukur.

Kezen ada travel agency sendiri. Memang bes jugak la offer2 dia. Especially umrah. Cer tengok GLOCAL TRAVEL & TOURS SDN BHD

Becoming better Muslimah

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge