RAMADHAN : 2ND DAY PUASA

Assalamualaikum. Semalam DAY 1 punya buka puasa memang menyedihkan betul. Balik dari opis, tunggu Daddy balik pastu terus ke Aeon Big. Jam masa tu dah pukul 6 dah.6.45 ada singgah kat bazar, apa benda pun xde dah. Nasi licin!! Sedih betul. “xpe..kita satu team. balik japg kita bergabung masak cepat” kata Daddy. haha. satu team […]

RAMADHAN : 1ST DAY PUASA

Assalamualaikum. Hari ni, 18/06/2015 hari pertama umat Islam berpuasa. Bersahur dengan sambal ayam sahaja pagi tadi. Cukup kenyang siap bertambah2. Siapa masak?Mesti lah chef Daddy. Balik je dia dari opis, berkejaran g solat terawih, balik masak pulak. Cool kan?? Tq daddy. I love u lah!! Target Daddy tahun ni, no PARAM. Param = Pasar Ramadhan […]

PARAH LA GINI!!!

Assalamualaikum. So, buku news tadika HD ada info ni. Memang parah la!! dari 16 july smpai 26 july. ish. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of […]

BERULANG2.. BERPUTAR2 KAT OTAK!

Assalamualaikum. Entah yang ke berapa puluh kali, terngiang2 je rentak lagu nih. Badan otomatik goyang sekali. Nasib baik laaaa duduk atas kerusi. Hahaha Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.– Declaration of image usage is strictly prohibited without […]

SAMBUT BIRTHDAY & BULAN PUASA

Assalamualaikum Hari tu company bagi hadiah PC (baca sini). Ekekeke. Hari ni sambut birthday makan kek plak. Cewahh. Mommy cte macam spesel sangat je Mommy kat opis nih. Ekekeke. Sempena bulan ramadhan bakal menjelma, opis Mommy yang memang 2 bulan sekali akan buat makan2 (sejak awal tahun 2015), so today buat sekali untuk mereka2 yang […]

10 LANGKAH MUDAH UNTUK LEBIH CANTIK DARI BOBBY BROWN

Assalamualaikum. SKINCARESkincare is essential for skin that looks and feels its best. Diet, weather, and stress can affect skin on a daily basis, so adjust your skincare routine accordingly. Moisturizer gives skin a fresh look and creates the perfect base for makeup. Be sure to hydrate the delicate undereye area with a lightweight Eye Cream […]