Naracards Korea-Seoul Set

BIG BAD BOX SALE #BBW

Assalamualaikum..

Sabtu lepas (30/5/2015), Mommy ajak Daddy ke BBW Box Sale di Mines 2. Ada la beberapa kerisauan sedikit sebelum pergi i.e cmne budak 2 orang ni akan react sebab selama pegi BBW, ni 1st time nak bawak dorg dua. 2nd thing is, venue dia lain. Lebih kecil dari MIECC.

Xpe, tawakkal.

Nampak ada budak excited di situ.

Masa pegi tu, agak pening jugak la sebab x biasa dengan Mines 2 nih. BBW ni bawah Hot Market.

So memula tu ok la. Cepat2 beli box RM99.90 and ambil selagi boleh. Nanti la susun. X banyak buku sangat yang menarik. Mcm banyak buku yang better buang je. Sound books pn x banyak sangat.. But still, ada jugak la buku yang menarik & tertarik untuk diambil. AE start cranky & Daddy pun give up jugak nak dukung. Kalau biar, dia xnak jalan. Geram btul. Buku dah hampir penuh box, dan Mommy dua tiga kali ke belakang utk ambil buku2 yang boleh lagi sumbat.

Ikutkan dah x boleh muat, tapi ku gigih jugak susun sampai boleh seal. Hikhik. Mintak kasi ‘halal’ je la.. Haahaha

Ni hasil rembatan penuh kotak..

Untuk Daddy..

Untuk anak2..






“ADA TANGAN X MENYABAR”





Hannah & Yo Gabba Gabba memang x dapat dipisahkan. Dari umur 1y dia folo!

Ni je the only Islamic Books yg jumpak. Mensedihkan!!
Tapi xpe, Mommy ada order kat member utk kisah2 nabi dari BBW sebelum ni kat Pahang. Hikhik

untuk Mommy lak..


Xde masa nak belek lagi. Hukhuk

Daddy yang rajin tu kira harga setiap satu. Kalau beli loose, semua sekali ni RM400+.

Huuu.. Memang x pelik pun sebab dulu beli lebih kurang cmni, abeh around tu jugak. Sebab tu laaaa Mommy xle nak lepas box sale. Jimat banyak. Hukhuk

Keluar dari bbw tu, ada port jual buku 3 RM10. So, Mommy grab 3 buku nih..

So, kena spend time untuk membaca pulak pasnih..

(Visited 12 times, 1 visits today)
Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!