Month: June 2015

Uncategorized

UPDATES MENGENAI HANNAH DAMIA : 4Y 9M

Assalamualaikum. Rasa dah lama x cerita pasal perkembangan Hannah Damia nih kat blog Mommy. Ye la.. Semua cerita uols boleh ikuti melalui Instagram Mommy. Alhamdulillah.

Uncategorized

RAMADHAN : 13TH DAY PUASA : CERITA SOLO

Assalamualaikum. Solo katanya semalam. Sebab berbuka puasa tanpa Daddy. Daddy ada food testing for his company semalam. Kat hotel mana ntah. Huu So balik dari

Uncategorized

RAMADHAN : 12TH DAY PUASA

Assalamualaikum Hari ini.. Apa yang perlu buat? Cipta GOAL terlebih dahulu. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :– Declaration of images are the

Uncategorized

RAMADHAN : 10TH & 11TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Ramadan hujung minggu. Apa kami buat? Hari sabtu, lepak rumah. Petang beli je kat bazar. Hari ahad, dari lepas sahur sehingga tengahari, Mommy kemas

Uncategorized

TEMUJANJI SPEECH THERAPY ARIQ EMIR (4TH SESSION)

Assalamualaikum 24 June 2016 (Wed) merupakan tarikh temujanji bersama Paed selepas kali terakhir berjumpa tahun lepas. X perlu check darah apa pun this time. Tapi

Uncategorized

RAMADHAN : 9TH DAY PUASA

Assalamualaikum Elok sangat kata2 semangat untuk hari nihHari ni memang bz gila. Kena kejar dateline. Penatnyaaaaaaaaaa Hari2 memang lepas berbuka tu, rasa nak tido awal

HEALTH, PARENTING

PENGALAMAN PERTAMA HANNAH DAMIA JUMPA DENTIST

Assalamualaikum Kan Mommy ada cerita kat SINI yang lepas makan, weols g jumpa dentist plak kan? Ini sebabnya.. alamak.. lupa snap gambar gigi sebelum. ~sigh~

Uncategorized

RAMADHAN : 7TH & 8TH DAY PUASA

Assalamualaikum Hari ni dah hari ke 8 dah pun kan?? Semalam Mommy AL. Bawak AE ke hosp untuk regular check up & Speech Therapy session

Uncategorized

RAMADHAN : 6TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Hari ni dah hari ke 6 dah. Alhamdulillah. So, semalam DAY 5 kan Mommy ada cakap Daddy nak masak spesel kan? Jam dah menunjukkan

error: Content is protected !!