Posted in Uncategorized

UPDATES MENGENAI HANNAH DAMIA : 4Y 9M

Assalamualaikum. Rasa dah lama x cerita pasal perkembangan Hannah Damia nih kat blog Mommy. Ye la.. Semua cerita uols boleh…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 13TH DAY PUASA : CERITA SOLO

Assalamualaikum. Solo katanya semalam. Sebab berbuka puasa tanpa Daddy. Daddy ada food testing for his company semalam. Kat hotel mana…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 12TH DAY PUASA

Assalamualaikum Hari ini.. Apa yang perlu buat? Cipta GOAL terlebih dahulu. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :–…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 10TH & 11TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Ramadan hujung minggu. Apa kami buat? Hari sabtu, lepak rumah. Petang beli je kat bazar. Hari ahad, dari lepas…

Continue Reading
SAMBAL AYAM PENYET 1
Posted in FOOD

RESIPI SAMBAL AYAM PENYET

Assalamualaikum. RESIPI SAMBAL AYAM PENYET 2015 | Hari tu kan Mommy ada share yang Daddy masak udang salut telur masin…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

TEMUJANJI SPEECH THERAPY ARIQ EMIR (4TH SESSION)

Assalamualaikum 24 June 2016 (Wed) merupakan tarikh temujanji bersama Paed selepas kali terakhir berjumpa tahun lepas. X perlu check darah…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 9TH DAY PUASA

Assalamualaikum Elok sangat kata2 semangat untuk hari nihHari ni memang bz gila. Kena kejar dateline. Penatnyaaaaaaaaaa Hari2 memang lepas berbuka…

Continue Reading
Posted in HEALTH PARENTING

PENGALAMAN PERTAMA HANNAH DAMIA JUMPA DENTIST

Assalamualaikum Kan Mommy ada cerita kat SINI yang lepas makan, weols g jumpa dentist plak kan? Ini sebabnya.. alamak.. lupa…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 7TH & 8TH DAY PUASA

Assalamualaikum Hari ni dah hari ke 8 dah pun kan?? Semalam Mommy AL. Bawak AE ke hosp untuk regular check…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 6TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Hari ni dah hari ke 6 dah. Alhamdulillah. So, semalam DAY 5 kan Mommy ada cakap Daddy nak masak…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 5TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Laki dah dapat gaji today. Lega sket. Tengok2 dapat mesej dari chefdaddy.. “petang ni i masak spesel” T___T goodbye…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

SELAMAT HARI BAPA BUAT ABAH & DADDY

Assalamualaikum. Buat abah yang dirindui, terima kasih melahirkan adik.. terima kasih atas susah payah abah mencari rezeki terima kasih buat…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 3RD & 4TH DAY PUASA

Assalamualaikum. 20 & 21 June 2015 (sabtu & ahad) merupakan hari berpuasa yang ke 3 & 4. Masa 2nd day…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RAMADHAN : 2ND DAY PUASA

Assalamualaikum. Semalam DAY 1 punya buka puasa memang menyedihkan betul. Balik dari opis, tunggu Daddy balik pastu terus ke Aeon…

Continue Reading