UPDATES MENGENAI HANNAH DAMIA : 4Y 9M

Published on :

Assalamualaikum. Rasa dah lama x cerita pasal perkembangan Hannah Damia nih kat blog Mommy. Ye la.. Semua cerita uols boleh ikuti melalui Instagram Mommy. Alhamdulillah. HD dah cukup 6 bulan belajar di Tadika Little Caliph. Perkembangan HD Subhanallah hebat! Alhamdulillah. Semua tu atas usaha diri dia sendiri. Mommy Daddy mampu beri sokongan kot tepi je […]

RAMADHAN : 13TH DAY PUASA : CERITA SOLO

Published on :

Assalamualaikum. Solo katanya semalam. Sebab berbuka puasa tanpa Daddy. Daddy ada food testing for his company semalam. Kat hotel mana ntah. Huu So balik dari opis, singgah bazar je la. Haha. Balik masak nasi. Senang. Leh lepak dengan anak dulu b4 berbuka. Anak2 pulak xnak makan nasi. Pelik pulak bbudak nih. Haih. Hari ni sedar […]

RAMADHAN : 12TH DAY PUASA

Published on :

Assalamualaikum Hari ini.. Apa yang perlu buat? Cipta GOAL terlebih dahulu. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may […]

RAMADHAN : 10TH & 11TH DAY PUASA

Published on :

Assalamualaikum. Ramadan hujung minggu. Apa kami buat? Hari sabtu, lepak rumah. Petang beli je kat bazar. Hari ahad, dari lepas sahur sehingga tengahari, Mommy kemas rumah, lipat baju etc.Baru lah rasa lapang & x sesak dada tengok rumah. Masak bihun goreng kat bebudak 2 orang nih. Nampak gaya ada sambutan sangat menggalakkan! Licin!!Actually x sangka […]

TEMUJANJI SPEECH THERAPY ARIQ EMIR (4TH SESSION)

Published on :

Assalamualaikum 24 June 2016 (Wed) merupakan tarikh temujanji bersama Paed selepas kali terakhir berjumpa tahun lepas. X perlu check darah apa pun this time. Tapi sebelum g berjumpa paed tu, weols sengaja plan utk attend Speech Therapy sekali pagi tu. Bertolak jam 7 pagi. Memang awal siap pagi tu sebab sesi ST xle lambat. Kalau […]