SG TUA ULUYAM. HCD ACTIVITY :PAINTBALL+BBQ

Assalamualaikum.
Banyak aktiviti.

Sabtu, SEHARIAN DI ULU YAM. NAK MAIN HENSET PUN X BES. XDE LINE!!
Ahad, siapkan hadiah Hari Guru untuk teacher2 HD (ni Mommy post once dah siap semua hadiah tu)

Sabtu (23052015)
So, masa sehabis baik digunakan untuk tengok Daddy main paintball, rakam video, snap pic anak2, layan HDAE yang macam2. Haha

Ktorang sampai belum kul 10 rasanya. Sebelum bertolak tu, singgah ke LRT Melati utk pick up opismate Daddy. Then terus ke sana.

Sampai sana, sarapan dulu. Dah warning sama 2 orang tentera Mommy tu, jangan nangis2. Alhamdulillah. Kakak sangat bagi kerjasama. Adik pun tapi last2 time dia ngantuk tu, bunyi kejap. Bagi makanan, terus tido sambil duduk atas Mommy. Huu. Rugi x snap!

Itu pun adik tdo around tengah hari dah. Dok tunggu Daddy nak main paintball, x start2 lagi. Last2, adik tdo dulu. Hikhik.

Pic sepanjang hari sabtu yg lalu.

BBQ ni x sempat nk tolong apa pun. Ada staff yg buat masa org lain dok bz main. Hii. Bos besar lak tu yg buat tu. Bagus2!

AE dah tido lepas kenyang makan roti.

Daddy baru start nak main

Kakak yang peramah amat2. Semua orang dia tnjuk plaster kt kaki dia tu. Semua simpati la. Hahaha. Adoi la.

Ubah tempat AE tido sebab sofa tu penuh semut. Harap semut x masuk la dlm telinga dia sebelum tu. T__T

Ada yang cedera kena tembak. Hahaha.

Lepas tu baru weols bawak anak2 mandi. Kejap je la sebab gigil2. Lain2 pic underwater dalam SJ5000 daddy. Huuu

balik tu singgal KL Festival. x kenyang makan BBQ. Hahaha

layan Kenny

emm.. dapp

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge