DAY 15 : WORST HABIT

Assalamualaikum

Manusia ni kompem x lepas dengan habit buruk ni kan? Gigit jari la, korek hidung la, smoking, mcm2 la..

Apa eh worst habit Mommy?

Kat rumah : hadap fon yg kadang2 ralit untuk buat kerja lain. so buat rules limit sampai jam 9 mlm je leh pegang fon. berjaya jugak. tapi, kadang2 langgar rules jugak. adeh!

Kat office : last minute job baru nak mai idea gila2. selalunya, job yg stress, lagi stress, lagi la Mommy buat2 lupa. pastu last minute buat, baru nak nyesal!

Kat kereta : jarang check paras minyak sampai la lembaga kuning ttiba berkelip. demit. nasib berkelip2 kat area rumah dah!

Bab minum : kuat minum LA Coffee. Setakat ni, ini wajib Mommy minum hari2 setiap pagi. Ini je yg x buat perut sakit. Hmm.. Caffein kot!

Bab makan : x suka berjenis2 lauk. Orang kata kena ada jugak sayur. Tapi, sayur ni kena ada mood, baru makan!
Online shopping : Pantang tengok murah & cun & rasa berbaloi. Mulaa laaa!
Cuci muka : Kadang tdo x cuci btul2 pun!

Picit ruam/jerawat : So far, since x berapa ada, ok lagi. Kalau ada tu, memang cepat je jari nih!

Kuat merajuk : Dengan harapan, selalu2 lah encik hubby memujuk ok? Haha

Multi-task : Memang x salah & tapi membuat semua perkara dalam satu2 masa, ini yang membawa kepada stress nih!
Snap gambar : Every single thing, but WHO CARES? It’s Mommy’s Diary of Life! Hahahaha
Setakat ni dulu!
Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge