Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Jeju Set

THE LUCKY HDAE POTLUCK DAY! (2ND BATCH)

Assalamualaikum

Alhamdulillah selesai sudah 2nd batch Potluck HDAE baru2 nih (on 04.04.2015) di Taman Tasik Cyberjaya. Yang 1st batch Potluck boleh baca SINI

cite pasal outfit Mommy kat entri INI
 Motif muka ketat, daddy??
xde sape yang sampai lagi masa nih. So mommy amek kesempatan nak OH OH TEE DEE gitu.. ekekeke
Anak teruna ni awal2 dah nak amuk. Lapar lagi ke. Nasib baik Inda dah datang. Bagi la keropok ikan untuk dilayan jap. Baru good mood.
 Anak gadis bertuah ni dari awal musim lagi dah ke playground. Tambah2 bila dah jumpa geng. Hadoi la. Sampai sunburn la..
Orang kedua sampai selepas Mommy, inspektor aznim kita. Otai x otai, dia la orang pertama yang masuk je keta kat jalan dalam tasik tu. Amboih sangat. Hahaha. Last2 parking bukan main jauh. Haha
 Yang ni lawak. Sekerat jalan, dia stop. Letak barang. Dari jauh Mommy & Aznim gelak2 tengok mak buyung ni. Mommy nak tinggal g amek barang pun xle sbb AE dok sensorang. Nasib ada Aznim. Dia tlg angkat barang. Hihi
Tunggu orang, kita selpiaq dulu..
Bau brownies ni macam Ferrero Rocher uols. Rasa diaaaaaaaa.. pergh.. Memang sedap & yang penting, x manis sangat. Brownies “Kakau” namanya. Hiii. Sebab dibuat menggunakan Cacao. Yang ni menu dari Kak Zara.
 Ni namanya mee siput. Inda bawa dengan keropok ikan sekali.. Pestaim tengok sebab Mommy bajet jenis2 mee berkuah gtu. Salah rupanya. Hikhik
Mommy bawa kari daging & air. Ain bawa roti jala.
Sari bawa cream puff.
 Then finally, main menu sampai. Iaitu nasi tomato dari Marlina Cweet. Kak Eizan bawa spageti goreng utk kids. Tembikai pula kiriman Fiza melalui Kak Eizan. Tq Fiza wpon x jadi datang.
 
 So terus suh pihak Daddy makan dulu.. Sebab jap lagi dorang kena g playground jaga anak2. Hikhik
Daddy jadi tukang amek gambar jap. Anak memasing dah lupa daratan dah. Main je keje. Ekekeke. Bahagia sekejap Mommies semua..

So ini adalah sesi tuka2 hadiah.
Insiden kelakar berlaku masa cabut2 undi nih. Ada yang dapat no hadiah sendiri. Kena la undi lagi sekali.. Pastu ada la sorang kakak vintage tu xnak tuka once dah dapat no 1 (sebab 2 bungkus hadiah utk no 1). Kasi chance la.. Ekekekeke. Larikkkkkkkkk

Pastu x sabar2 nak makan brownies segala tu.
Buat ala2 epi bzday.
 HD entah ke mana. AE dah meragam dah. Nak susu. Masa ni Aznim & Sari dah balik. Cuaca pun dah mendung. Cepat2 kemas barang nak balik..
 Mak buyung dah kenapa tu? Hahahahah. Sori ye kak. Ni je pic senonoh sejiwa nih..
 Now nak cte pasal Banner. Mana la HD. Ada AE je nih. Sebelum banner ni kena cabut. Hiii
 Sampai ke sudah xde pic HD. Main tahap lupa diri betoi. Ekekeke
Uols kalau nak tempah banner best nih leh contact marlina nih. Ni no dia (012 349 9991).
 
Alhamdulillah. Semua selesai. Insya Allah akan ada lagi sambungan event2 antara geng2 Telegram HDAE. Mana tau nanti FAMILY GATHERING luar KL/Selangor plak.

Ke hadapan kawan2 sekalian,

TERIMA KASIH untuk persahabatan ini. Untuk segala ilmu2 sepanjang kita dalam tele. Untuk gelak tawa mahupun sedih, sentap atau apa jua, itu semua akan sentiasa jadi kenangan kita bersama.

Mommy harap, hubungan kita semua akan sentiasa erat.

Thanks to all Tele HDAE members even yang x join this event. Uols mmg ohsem!!!

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!