POBLING PORE SONIC CLEANSER

Assalamualaikum

POBLING PORE SONIC CLEANSER

Pernah dengar? Pernah tengok?

Ni ha…

Pekebenda la plak Mommy oiii?Ayat Daddy masa receive parcel.  Ekekekeke

Oh.. utk cuci muka i tu. kan daddy suka tengok muka i mulus2 gtu. ekekekeNasib baik la Daddy ni bukan kategori laki bebel. Kalau x, mau leleh air telinga. Huuu

Redhoo la dapat bini cam ni kan?

Oh ya. Ini ‘berkat’ suka STALK IG la nih..

Ada macam2 kaler yg Mommy tengok orang jual..

Tapi yg Hello Kitty ni kat google, apasal Mommy x jumpa pun??
 *************************************************************
 Apa yang ada kat Pobling nih?
*************************************************************
So, apa kelebihan guna Pobling ni ye?
  • Menyelesaikan masalah dalaman kulit dengan lebih baik
  • Meningkatkan kebersihan kulit berbanding cara manual
  • Menanggalkan solekan dengan lebih pantas dan efektif
  • Meningkatkan Kelembapan Kulit
  • Berus Ultra-Fine Fiber lembut mencuci dan menghilangkan kotoran di permukaan kulit
Berkesan:
  • Menghapuskan sisa-sisa, minyak, white dan blackheads bawah kulit
  • Meningkatkan keanjalan kulit dan menghilangkan garis halus
  • Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang lembut untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda
  • Membaiki kualiti kulit
  • Melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan pembentukan sel muka, mengurangkan kesan minyak, jeragat, white & blackhead
  • Merangsangkan penyerapan yang lebih baik terhadap product penjagaan kulit
  • Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar
  • Makeup remover yang hebat
  • Membersih makeup dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia makeup.
*************************************************************
Then, cara guna pulak?
1. Basahkan kulit dan pobling anda dengan air suam yang mencukupi dan letakkan sabun pencuci muka pada bulu pembersih. Hidupkan pobling dan urut dengan kepala berus lembut.
2. Bilas kulit dengan air suam
3. Selepas menggunakan pobling, sila bilas buih sabun secukupnya di bawah air, keringkan dan simpan di tempat pemegang.
4. Apabila hendak digunakan lagi, lagi sekali basahkan berus lembut di bawah air yg mengalir.
5. Gunakan dua kali atau tiga kali seminggu.
*************************************************************
Siap ada test cuci muka CARA MANUAL (biasa) & guna POBLING lagi ni ha..
Amboi sangat kan?

Harga xde la mahal sangat. Rata2 Mommy tengok RM50 la, RM45 la..

Ini?

RM35 incl postage.

nak?

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge