JALAN2 MUSNAH POKET : WEEKEND ACTIVITY

Assalamualaikum.
Sabtu. Lepak main game je kat Mid Valley. Memang xde arah tuju pun. Ekekekek.
Bagi Hannah main puas2 kat arcade game tu. AE? tido je. hii

HD yang sangat sporting masa AE tido. Sebab fokus kat dia ja kot. Hmm. Kakak, Mommy fair to both of u tau! Hmm

Muka ada hepi pun!

Manja Mommy..
Masa ni MidVal ada buat promo untuk Avengers yang akan kua 23 April nih.. So, leh la jumpak 7 geng Avengers tu. Salah satu is Ironman gemuk nih. Nama dia apa ntah. Lupaaaa
Manja sorang lagi. eceh..
 Main sampai 12 token. Melampau. Hahahaha
 
 Finally, adik jaga..
 
Bila dah jaga tu, dia lari2 pastu kalau dia bad mood, dia tunjuk skill lentur badan. Grrrrrr
Kakak letih dah jalan.
 Jadi model sat masa x buat perangai..
 Mula balik. Grrrrrrrrrr
Hasil tuaian. hahahaha. Tu yang Daddy malas bawak keluaq kot. Larikkkkkkkkkkk
Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.