SWAP REVIEW DI INSTAGRAM

Sesuatu yang perlu dalam business di Instagram bagi IG2 yang baru nak meningkat naik. Mommy ada survey2 cara2 nak promot business kat IG nih.

So, selain nama IG kena cun (tapi Mommy dah well known kt FB sebagai Lil HDAE Closet, so, xle la ubah2 suka hati), akaun biz kita tu wajiblah PUBLIC account. Kecuali ssetengah IG tu mmg buat Closed Account. So far Mommy x rasa keperluan utk Closed lagi. Hiii. Mungkin ada kes meniru produk kan?

Yg paling IN sekarang ni ialah SWAP REVIEW (SALING TUKAR REVIEW).

Review IG orang lain kt IG  memasing. Gambar & caption disediakan tuan empunya sendiri. Ada review berbayar. Dan ada yg percuma.

Mommy ada buat swap review dgn IG kezen Mommy nih.

memandangkan Mommy baru je nak bertapak, so xpe. Mommy redha followers x hebat macam org lain. hikhik

Uols pun follow la IG Mommy k..

@lilhdaecloset

Rugi tau kalau x follow IG @lilhdaecloset ni.

Sebab?

  • Kalau uols tergolong dalam kalangan ibu2 atau bakal ibu2, uols boleh usha barang2 yang dijual di sini coz ada macam-macam barangan untuk ibu, baby dan kanak-kanak. Ada prewalker shoes, dress, rompers, pyjamas dan macam2 lagi dengan harga betul2 MURAHHHH!!
  • Wanita muslimah boleh bergaya dengan shawl2 cantik seperti brand Naelofar Hijab (original) bermula dengan harga RM50 & brand SS Scarf dengan harga serendah RM8! PENGSAN!!
  • Yang mementingkan kesihatan & kecantikan boleh dapatkan supplemen yang 100% NATURAL & SELAMAT seperti minyak kelapa dara (VCO) dari produk CATALYST! Ramai dah REPEAT ORDERS UOLSSS! Selamat untuk dewasa & kanak2.

Apa lagi yang bes pasal IG ni??

✔All items are READY STOCK!
✔Fast delivery. Pos hari yang sama!!
✔Lower Price!! Semestinya berbaloi!!
Ok jom gi usha IG tersebut!
@lilhdaecloset
@lilhdaecloset
@lilhdaecloset

Leave a Reply

CommentLuv badge