BER’EKSPERIMEN’ DENGAN WATER COLOUR : HANNAH DAMIA

Assalamualaikum. 
 Mommy dah lama sangat bercita2 nak beraktiviti dengan kakak HD bersama water colour (WC) nih. Dulu2, masa dia 2y+, dia geli sket. Sejak dia bertadika di Tadika Mutiara Bestari masa umur 3y+ (ikut tahun 4y lah umurnya), dia dah start belajar guna WC masa tu. Kurang sket geli beliau.

So, baru2 nih, Mommy shopping barang2 art nih kat Mr DIY.

So mulalah bereksperimen. Yes, Kakak mmg btul la FAST LEARNER. Rasanya dia still ingat ilmu masa di tadika dulu. Mommy peratiii je dia buat. Celup air. Celup kaler. Tekan supaya x comot. Then, celup air, lap kat tisu, celup kaler & then kaler lagi..
 
 
Abeh 1 buku kecik tu dia kerjakan malam tu jugak. Daddy take over jap masa Mommy setelkan adik. Daddy bawak buku gabak ni untuk kaler. Hahahaha.. X reti puas.

Sampai terpaksa alih semua barang ke bawah..

Dalam semua2 yg kakak kaler, Mommy paling suka this one. Dia tiru sebijik2 kaler. Sebelah kanan kakak tu yg dia kaler. Yg kiri cth. Hihi. Dah nak sama sgt. Hii. Good job kakak.
Nanti kena buat aktiviti seni atas drawing pad. Bab melukis, Mommy kena suh daddy kot. Hii.
Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.