MIRJANA PUHAR MATI DIBUNUH

Cycle 20 & 21 ANTM memang Mommy & Daddy x skip tengok. Sebab this time x boring. Ada lelaki & perempuan. Kalau cycle sebelum2 tu, manjang isu gaduh pompuan sama pompuan. Boring.

Kalau cycle 20, menang kat Jourdan Miller.

Cycle 21 nih memang sies xle nak teka. Sebab masing2 hebat belaka. First time top 3 is semua male. Adam, Will & Keith. Malangnya, Keith menang. Eh. Hahaha. Mommy ingat Adam akan menang.

So today, pepagi bukak FB, ternampak berita yang Mirjana Puhar dibunuh. Aiyak! Betul ke Hoax nih? Gugel punya gugel memang kompem. E News dah kompemkan. Mati bersama bf & roomate bfnye skali, ditembak oleh ‘penjenayah dikenali’. Katanya drug related.

 
Minah ni memang paling kecoh & lantang bersuara dalam ANTM. Itu yang kita dpt tgk sket je. Behind scene, ntah ape lah kan yang jadi? huu

Macam kes skandal dia la jugak. Ada bf, tapi dok love2 Denzell. Sebelum tu dengan Matthew. Denzell rilek je even tau ada bf pun. Hahahaha. Macam2 lah drama korang.

Tengok ni antara kata2 Mirjana yang lantang giler.
Korang still ingat x?

 
 
 Nak details leh baca sini source

Ni Denzel yang buat Mirjana jadi x fokus. Hahaha

Antara pose2 menarik beliau di setiap cabaran
 
 
Malangnya beliau dah xde sekarang. Walaupun mulut dia lancang, suka gaduh, tapi umur baru 19 tahun. X matang lagi kot kan? Apa nak buat, dah ajal.
Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge