WAITING LIST NAELOFAR HIJAB

Assalamualaikum.

WOW.. AGGRESSIVE!
Bak kata auntie Mommy.

Heee. Risau Mommy. Takut dia pening dapat order non stop dari Mommy.

Asalnya Mommy nak tolong2 ja jual Naelofar Hijab tu. Sekali cam laju la pulak ordernyaaaa.

“Ok auntie.. Cust No.1 nak ini..”

*********

“Ni order Cust No.2..”

*********

“auntie.. Cust No.3.. nak 4 pcs”

*********

Hiiii.. hari ni sahaja dah 10pcs. Alhamdulillah. X banyak untung sangat pun, tapi xyah buat apa kan? Tolong jual kat dia je. So, ok la..

Alhamdulillah.

Ada lagi waiting list utk stok2 pattern lain. X dapat nak info uols lagi.
Latest READY stock (as at 11/01/2015) yang kat tangan cuma Babes & Basic (with awning). Material Lycra (recommended by Mommy personally).

Ada PRINTED (RM70 – 1pc) & PLAIN (RM50 – 1pc)


Siapa cepat, dia dapat. X cepat, tunggu next stock plak.

Ada yang tanya Chic & Basic (pleated) & Forever Young (crepe). Insya Allah minggu nih jugak akan datang. Sila PM Lil HDAE Closet ya untuk order. PM jika anda serious buyer & tolong jangan order kalau nak rushing2 as my auntie ada masa dia utk pos. Harap memahami.

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

CommentLuv badge