DECODINDING. CERIAKAN DINDING ANDA!

Assalamualaikum.

Sape cakap rumah sewa kena kosong je wall tu?
“ala..rumah sendiri baru la nak hias/deco bagai dinding”
Setakat nak tebuk lubang & letak frame bagai tu, xkan terjejas la dinding tu rumah sewa tu.. Kan boleh tampal semula dengan simen dinding kalau uols nak pindah. Simen dinding plak senang giler je nak apply. Murah n sumbat je kt tempat lubang tu. Ha.. xyah riso sangat!

Yang penting, wall rumah kita x kosong. Ceria je hati bila tengok rumah kita ada deco cun. Ye la.. Nak tunggu rumah sendiri, mmg la ok utk ssetengah orang. Untuk sesetengah orang yang lain, makan tahun lagi nak tunggu, bila la bleh beli rumah tu, hias je laaaaaaaa.

So, Mommy nak sajes hiasan/deco dinding yang sesuai & cantik utk uols..

Untuk pengetahuan uols, ni bisnes kezen Mommy. Iols pernah lihat depan mata sendiri hasil2 kerja depa dua laki bini nih. Memang puas hati la. Cantik sanat bak kata Hannah Damia.

Trend sekarang nih, nak letak KUFI ART kt wall kan? X pun, gambar anak2 in canvas atau pvc type. So, elok sangat la kalau uols usha2 hasil kerja dorang nih kat IG Deco Dinding nih.

Tengok hasil kufi art nih..
Feedback cust pun bes2 belaka..
Hari tu Mommy tgk Cat Farish. Ni Cikgu Zakiah pun ada. Hiii
Selain Kufi Art, letak la pic kawen ke, pic anak ke sebagai penyeri dinding macam dalam gambar nih.
Last but not least, harga la kan? Memang berbaloi-baloi!
So, again, kalau korang berminat, silalah menjengah IG Deco Dinding nih untuk menempah.
Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

CommentLuv badge