BUKAN MUDAH DAPAT FOLLOWER

Assalamualaikum.

Sebagai seorang blogger, pastinya anda sedar kita serupa.

Serupa apa?

Minat kita serupa. Iaitu menulis.

Kalau diberi peluang untuk mengarang, ia ibarat x mustahil untuk dilaksanakan.

Kadang ada tahap otak blur habis. Tapi, ttiba idea tu datang pulak mencurah2.

So grab that time utk karang.

Mommy start blog nih dah lama. Dari zaman sebelum nikah & sekarang dah 2 anak dah.

Macam2 borak. Borak sorang-sorang.
Zaman dulu kalau nak tahu, Mommy ada 5 je followers. Pastu rajin berblogwalking. Join contest macam2 especially dengan Bro Ben tu. So, follower Mommy makin lama makin bertambah.

Bila dah ada anak, Mommy cerita pulak situasi bersama anak.

Cabaran, kegembiraan, semua sekali masuk dalam blog nih.

Sehinggalah sekarang, followers makin bertambah. Alhamdulillah dan terima kasih untuk yang masih setia membaca.

Habit menulis nih bukan semua orang boleh buat. Mommy memang minat tulis diari dari kecik. Bila terjumpa diari zaman dulu tu, memang akan tergelak2 baca balik. Segala mak nenek cerita ada.

Untuk kawan2 yang x ramai followers (di mata kasar anda), abaikan perkara tu. Teruskan menulis. Share apa sahaja yang anda rasa nak tulis.

Pasti ada yang menghargainya.


xde kena mengena. tihihi

*************************************

Business di Lil HDAE Closet & SS Scarf akan mula aktif x lama lagi. Tunggu ya. Hahaha. Busy amat!

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge