SIMPAN SIKIT DENGKI TU..

Assalamualaikum.
Pelik. Pelik sungguh. Mommy sungguh pelik dengan manusia yang sikit2 nak busuk hati kat orang nih.
Kenapa kalau aku ada page Homemade Food for HDAE tu?
Kenapa kalau aku ada group telegram HDAE aku tu?

Dah kenapa nak pertikai aku tau masak ke x?

Apa masalah kau?

Beb.. aku masak cara aku. Tu style aku. Masak simple habis. Asalkan anak2 aku makan.

So?

Ko dah kenapa?

Ooo.. ko nak ada grup jugak? La.. buat la. Bukan aku bayar bil ko pun.

Ajak la reramai. Ada punya orang folo ko. Positif x aku pk nih?

Pastu ko ngajar la orang.

Aku tau kelemahan aku. So aku buat grup untuk aku dpt ilmu jugak.

So, buat la jugak.

O.. dah terer semua benda. Baguslah.

psst.. ko dah solat?

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

CommentLuv badge