PERGH.. MEMANG HEAVEN BIG BAD WOLF!! BADDDD WOLF! ABEH DUIT!

Assalamualaikum.

Kan Mommy dapat SPECIAL PREVIEW PASS 4/12/2014 untuk this year, so Mommy pun pegi lah jam 10 di MIECC tu. Ramai.. Masa sampai tu, dah beratur panjang. Tapi, bila Mommy masuk dlm tu, x sesak sampai berlanggar bahu pun. Rilek je.. Huhu..

Lega gak la. Xle bayang hr ni cmne..

Sebab hr ni (05/12/2014) baru start BBW tu..

Ini yang Mommy beli..



Total lost.. RM300. Ini memang dah buat saving siap2 dah.

Tapi kan.. Mommy lebih prefer Box Sales. Yang kita perlu beli kotak sahaja & sumbat buku selagi boleh.

Ini yang Mommy beli bulan 3 hari tu masa box sales..

Dengan kotak berharga RM99 je nih..

Bila kira harga dia semula, almost RM400 kot. Bayangkan save giler. Ish. Ish. Ish.

Harap tahun depan yg x berapa hari je lagi nih, dorg wt box sales lagi. Sebab yg tu Daddy memang approve sgt2! Hahahaha

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge