Posted in Uncategorized

SIMPAN SIKIT DENGKI TU..

Assalamualaikum. Pelik. Pelik sungguh. Mommy sungguh pelik dengan manusia yang sikit2 nak busuk hati kat orang nih. Kenapa kalau aku…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

NAK DAFTAR NAMA SYARIKAT

Assalamualaikum Mommy ada list out banyak cadangan untuk didaftarkan. Tapi, senarai akhir adalah 2 nama ni je. SHEHANZSTUDIO RESOURCES atau…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

POKOK HERBA PERTAMA : JOM TANAM!

Assalamualaikum Finally.. hahaha  #daunsup X sabar punya pasal. Nak on projek tanam2 herba nih. Rasa macam foyorrr ja nak tanam…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

BUNTU LAHHHHHHHHHH

Assalamualaikum. Hari2 check blog.. ada komen x? Hahaha. Teruk sanaaat la Mommy nih. Kadang2 tu dari komen & persoalan orang,…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

LETAK KATIL DALAM PANGGUNG WAYANG. INI BENAR!

Assalamualaikum. First Cinema Hall with Beds in Moscow Unusual experiment was carried out by IKEA in Kinostar De Luxe in…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

JOM SHARE LINK?

Assalamualaikum. Untuk mantapkan lagi skill ber-blogging, dengan ini, Mommy dari ingin mengajak kalian share link korang kat sini. Boleh ke…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

NAELOFAR HIJAB ADA 4 JENIS SEMUANYA!

Assalamualaikum 4 jenis yang Mommy ada la. Hiii. Rasanya ada lagi jenis2 lain tapi Mommy x minat nak jual. Ok….

Continue Reading
Posted in Uncategorized

MEE SUAH GORENG

Assalamualaikum Buat pertama kali Mee Suah Goreng. Sarapan AE pagi nih. Resipi Mee Suah Goreng HDAE Regards, Mommy Hannah Damia…

Continue Reading