HARI LAST ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Assalamualaikum

Hari ni, 31.12.2014, merupakan hari ke 3 atau last day orientasi. Ni ha gambar pagi tadi..






Moh flashback..

hari ke 2 plak iaitu semalam (30/12/2014)

Hi.. kakak demam.
Kebetulan masa balik hari 1st tu, ada hujan sket. Tapi pakai tudung, x sangka nak demam jugak.
Tapi, risau jugak la sebab xtau punca demam tu. Masa g amek dia pun, still pakai tudung. X sure dia demam sebab panas tahan pakai tudung tu. 1st time pakai kan.. Pegi pakai sampai 1 hari ler plak. X tahan panas kepala ke anakku nih.. huuu

Ini masa 1st day (29/12/2014). Leh tengok sini jugak > 1ST DAY

Hasil 1st day..

Rugi jugak la semalam xle pegi kan? Tapi, dia demam agak magik la jugak. Masa malam smpai subuh tu je. Pastu ok dah. Hmmm..

Malam ni proceed Efficas Care lagi. Sebab Efficas ni saya bagi dari malam saya nmpak dia semacam nak demam mlm tu.

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.