Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Jeju Set

2 HARI 1 MALAM. ANTARA MAHAL & SERONOK (SAMBUNGAN)

Assalamualaikum.

Sambungan dari cerita INI.

Esok paginya, sarapan dulu puas2 baru siap2 nak ke Japanese Village & Botanical Garden.

Adik xmo nasi lemak. Kakak pun sama. Tetiba boring telur plak ye??

So Mommy bagi makan mcm omputih la plak. Hahaha..

Fresh milk & segala bijirin yg ada kt situ.

Mommy pun x selera mana pun..

Masa lepak tunggu bas tu, tetiba ada orang panggil.

“SHEHAN”

uih? siapa?

Mommy pandang jeee..

“Ini Darina la!”

La.. ex smkak student! Hahaha
Snap seround. AE masa nih dah zzzzzzzzz. Penat mandi pagi td kot.

Naik shuttle, then panjat bukit melalui tangga. Semput Mommy! Sambil dukung AE plak tu. huuuu

Akhirnya sampai gak kat atas tu. Layan eskem itu wajib dah bila dtg sini. Pelik btul. Awat kena p beli eskem? Hahaha..

Rasanya kami dpt free voucher utk baju kimono tu. Tapi dorg cakap x bleh plak. Hmm. Kena sewa sepasang RM20. Malas la. Mommy ada je kimono yg Daddy beli kat Jepun hr tu. Haha. Silap x bawak.

So snap kt luar je la..

Layan ikan

AE muka rimas sebab kakak suka peluk dia bila jalan. dia kan macho man.

Tengok bila kakak jauh. Ok je muka kan?? Grrrr

Nak balik dah masa nih..

baru tau nape asik merengek je. lapo rupanya si adik. huuu. Tu dpt makanan, kakak buat apa pun ok.

Baju POCOYO comel ni x smpai RM30 pun tau sehelai. hiii #mommyxjual

Conclusion:

-sila bawa bekal utk ke sini
-anggap je macam makan kt Kenny Rogers kalau masuk kt kdai makan Le Poulet Roti tu
-rate hotel memang almost RM300
-ada org ckp leh sewa homestay kat bawah2 sana, tp Mommy xtau pun. Sebab pegi nih dpt hotel free kan
-x sejuk mana pun kecuali malam. hiii
-ready food anak sokmo dlm beg

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!