10 ENTRI BLOG PALING POPULAR SEPANJANG 2014

Assalamualaikum.
Berikut 10 entri paling popular yang mendapat perhatian pembaca setia berdasarkan jumlah trafik terbanyak.

1. ANAK2 FLU, BATUK? ADA BAGUSNYA!
Oct 27, 2011, 65 comments 70724 views

Entri yang paling ramai orang refer dari dulu hingga sekarang. Mommy bersyukur dengan perkongsian & tips2 dalam entri ini telah dipraktikkan ramai ibu2 & bapa2. Alhamdulillah.

2. RAHSIA JERSLIN OIL & CARA MENGGUNAKANNYA
Oct 24, 2011, 11 comments 61360 views

Entri kedua terbanyak perihal minyak yang pelbagai guna ini. Kalau la Mommy yang buat bisnes jual minyak nih, sure laku gegiler kan? Haha.. Tapi Mommy x jual k.

3. BABY CARRIER. BENCI DENGAN FAKE CARRIER!!
Sep 19, 2014, 1 comment 41986 views

Isu hot lepas ada satu kes anak koma sebab jatuh dari carrier. Haih. Inilah masalahnya. Nak murah boleh, gali ilmu lebih sket. Sape cakap yg branded xde murah? Cara nak beli pun mudah sekarang nih. Menabunglah dengan cara join kutu. Akhirnya dapat jugak kan beli even rasa mahal pun? Gali ilmu please!

4. APA ITU PNEUMONIA & BRONKITIS KEPADA KANAK-KANAK?
Oct 27, 2011, 2 comments 32778 views

Ini kalau sape2 baca entri no 1 tu, mesti akan baca pasal nih jugak. Entri nih sangat penting tau.

5. KENALI MASALAH KULIT ANAK ANDA..RUAM/ALERGI/EKZEMA…
Oct 10, 2011, 1 comment 27118 views

Entri ini pun penting jugak. Sebab ni entri mula2 yang Mommy baru nak kenal bab2 kulit nih..

6. CARA2 MENGGUNAKAN SLOW COOKER
Feb 16, 2012, 3 comments 9577 views

Ini masa Mommy tgh berjinak2 dengan slow cooker. Ramai la tanya nak masak camne, etc2. So Mommy buat jugaklah entri nih.. :p

7. ULSER MULUT BAYI
Oct 13, 2011 7458 views

Review update latest yg Mommy buat dengan produk untuk hilangkan ulser lebih cepat. Sangat berkesan!

8. HERNIA [ANGIN PASANG] KEPADA ANAK-ANAK LELAKI & PE…
Jan 5, 2012 6962 views

Jangan x tahu. Perempuan pun boleh kena angin pasang tau!

9. PEMAKANAN ANAK BERUMUR 1 TAHUN SEHINGGA 6 TAHUN
Sep 27, 2011 6613 views

10. BABY DAH 6 BULAN.. NAK MAKAN APA??
Aug 1, 2013 5357 views

Entri no 9 & 10 ni memang disukai mak2 yang baru nak belajar bab2 makanan & masak untuk anak2 yang baru nak start makan la kan? Nak lagi senang, cer tengok page Homemade Food for HDAE.

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

CommentLuv badge