HARI LAST ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Published on :

Assalamualaikum Hari ni, 31.12.2014, merupakan hari ke 3 atau last day orientasi. Ni ha gambar pagi tadi.. Moh flashback.. hari ke 2 plak iaitu semalam (30/12/2014) Hi.. kakak demam.Kebetulan masa balik hari 1st tu, ada hujan sket. Tapi pakai tudung, x sangka nak demam jugak.Tapi, risau jugak la sebab xtau punca demam tu. Masa g […]

TRAGEDI 2014

Published on :

Assalamualaikum. – Kehilangan MH370– Nahas MH17 – Puting beliung di utara tanah air– Banjir teruk akhir tahun di pantai timur– Kehilangan AirAsia QZ8501 Ini yang obvious. Allahuakbar! Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

HARI PERTAMA ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Published on :

Assalamualaikum Belanja gambar dulu.. Nampak muka excited kat situ? Mommy x tacing pun. Kakak over excited g new place. Harap 1st day orientasi berjalan lancar. ———————————————————Baju : AEON Wangsa Maju Tudung Syria & Inner : Muaz Textile (murah gila beb. RM3.80 jer utk syria, RM1.80 utk inner) Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

KENALI RAMBUT KITA & SYAMPU SESUAI

Published on :

Mommy gigih mencari info mengenai rambut sebab setiap kali nak cari syampu, mesti pening. Syampu nih sesuai utk jenis kering ke, rosak ke, sesuai untuk semua jenis rambut ke, macam mana. Jom studi jap. SYAMPU SESUAI MENGIKUT JENIS RAMBUT Jika Rambut Berminyak Pilih syampoo yang dibuat khusus untuk rambut berminyak. Formulanya harus mampu membersihkan minyak […]

HDAE & 2014 GIFTS

Published on :

Assalamualaikum Belated birthday gift for AE & Welcome-to-new-preschool gift for HD ‪#‎dahlamaxbelanjaanakapa2‬‪#‎mommysayangHDAE‬ Hari tu postpone hadiah birthday AE. Beli je lah this one. Mommy grab nih kat Ampang Point just now. Bumble Bee dah sold out. Tinggal Optimus Prime & lain2 geng Decepticon kot! Untuk kakak HD plak, Mommy beli Elsa yang ada lagu. Full […]