Month: December 2014

PARENTING

HARI LAST ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Assalamualaikum Hari ni, 31.12.2014, merupakan hari ke 3 atau last day orientasi. Ni ha gambar pagi tadi.. Moh flashback.. hari ke 2 plak iaitu semalam

Uncategorized

TRAGEDI 2014

Assalamualaikum. – Kehilangan MH370– Nahas MH17 – Puting beliung di utara tanah air– Banjir teruk akhir tahun di pantai timur– Kehilangan AirAsia QZ8501 Ini yang

PARENTING

HARI PERTAMA ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Assalamualaikum Belanja gambar dulu.. Nampak muka excited kat situ? Mommy x tacing pun. Kakak over excited g new place. Harap 1st day orientasi berjalan lancar.

Uncategorized

PERNAH TENGOK ORANG MENGUMPAT DIRI SENDIRI?

Korang pernah jumpa orang camnih? Perli orang baik punya kata si A nih mengutuk, etc etc. Lupa yang dia tengah buat perkara sama (perli &

BEAUTY

KENALI RAMBUT KITA & SYAMPU SESUAI

Mommy gigih mencari info mengenai rambut sebab setiap kali nak cari syampu, mesti pening. Syampu nih sesuai utk jenis kering ke, rosak ke, sesuai untuk

LIFESTYLE

HDAE & 2014 GIFTS

Assalamualaikum Belated birthday gift for AE & Welcome-to-new-preschool gift for HD ‪#‎dahlamaxbelanjaanakapa2‬‪#‎mommysayangHDAE‬ Hari tu postpone hadiah birthday AE. Beli je lah this one. Mommy grab

Uncategorized

GOOD BYE 2014 & WELCOME 2015

Assalamualaikum. Akhir tahun ini. Orang pun dah mula cuti. Yang keja pun dah x semangat lagi. Lagi2 yang ada gaji. Rasa mau shopping ini hari.

Uncategorized

10 ENTRI BLOG PALING POPULAR SEPANJANG 2014

Assalamualaikum. Berikut 10 entri paling popular yang mendapat perhatian pembaca setia berdasarkan jumlah trafik terbanyak. 1. ANAK2 FLU, BATUK? ADA BAGUSNYA!Oct 27, 2011, 65 comments

Uncategorized

SIMPAN SIKIT DENGKI TU..

Assalamualaikum. Pelik. Pelik sungguh. Mommy sungguh pelik dengan manusia yang sikit2 nak busuk hati kat orang nih. Kenapa kalau aku ada page Homemade Food for

Uncategorized

NAK DAFTAR NAMA SYARIKAT

Assalamualaikum Mommy ada list out banyak cadangan untuk didaftarkan. Tapi, senarai akhir adalah 2 nama ni je. SHEHANZSTUDIO RESOURCES atau HDAE GLOBAL RESOURCES ini untuk

error: Content is protected !!