Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

Month: December 2014

HARI LAST ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Assalamualaikum Hari ni, 31.12.2014, merupakan hari ke 3 atau last day orientasi. Ni ha gambar pagi tadi.. Moh flashback.. hari

TRAGEDI 2014

Assalamualaikum. – Kehilangan MH370– Nahas MH17 – Puting beliung di utara tanah air– Banjir teruk akhir tahun di pantai timur–

HARI PERTAMA ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Assalamualaikum Belanja gambar dulu.. Nampak muka excited kat situ? Mommy x tacing pun. Kakak over excited g new place. Harap

PERNAH TENGOK ORANG MENGUMPAT DIRI SENDIRI?

Korang pernah jumpa orang camnih? Perli orang baik punya kata si A nih mengutuk, etc etc. Lupa yang dia tengah

KENALI RAMBUT KITA & SYAMPU SESUAI

Mommy gigih mencari info mengenai rambut sebab setiap kali nak cari syampu, mesti pening. Syampu nih sesuai utk jenis kering

HDAE & 2014 GIFTS

Assalamualaikum Belated birthday gift for AE & Welcome-to-new-preschool gift for HD ‪#‎dahlamaxbelanjaanakapa2‬‪#‎mommysayangHDAE‬ Hari tu postpone hadiah birthday AE. Beli je

GOOD BYE 2014 & WELCOME 2015

Assalamualaikum. Akhir tahun ini. Orang pun dah mula cuti. Yang keja pun dah x semangat lagi. Lagi2 yang ada gaji.

10 ENTRI BLOG PALING POPULAR SEPANJANG 2014

Assalamualaikum. Berikut 10 entri paling popular yang mendapat perhatian pembaca setia berdasarkan jumlah trafik terbanyak. 1. ANAK2 FLU, BATUK? ADA

SIMPAN SIKIT DENGKI TU..

Assalamualaikum. Pelik. Pelik sungguh. Mommy sungguh pelik dengan manusia yang sikit2 nak busuk hati kat orang nih. Kenapa kalau aku

NAK DAFTAR NAMA SYARIKAT

Assalamualaikum Mommy ada list out banyak cadangan untuk didaftarkan. Tapi, senarai akhir adalah 2 nama ni je. SHEHANZSTUDIO RESOURCES atau

POKOK HERBA PERTAMA : JOM TANAM!

Assalamualaikum Finally.. hahaha  #daunsup X sabar punya pasal. Nak on projek tanam2 herba nih. Rasa macam foyorrr ja nak tanam

BUNTU LAHHHHHHHHHH

Assalamualaikum. Hari2 check blog.. ada komen x? Hahaha. Teruk sanaaat la Mommy nih. Kadang2 tu dari komen & persoalan orang,

LETAK KATIL DALAM PANGGUNG WAYANG. INI BENAR!

Assalamualaikum. First Cinema Hall with Beds in Moscow Unusual experiment was carried out by IKEA in Kinostar De Luxe in

JOM SHARE LINK?

Assalamualaikum. Untuk mantapkan lagi skill ber-blogging, dengan ini, Mommy dari ingin mengajak kalian share link korang kat sini. Boleh ke

NAELOFAR HIJAB ADA 4 JENIS SEMUANYA!

Assalamualaikum 4 jenis yang Mommy ada la. Hiii. Rasanya ada lagi jenis2 lain tapi Mommy x minat nak jual. Ok.

MEE SUAH GORENG

Assalamualaikum Buat pertama kali Mee Suah Goreng. Sarapan AE pagi nih. Resipi Mee Suah Goreng HDAE Regards, Mommy Hannah Damia

THE TRUTH BEHIND MISLEADING PHONE CHARGING MYTHS

I think it’s a pretty good guess that the two scariest words for any cell phone user are “low battery”.

MAKAN BAWAH POKOK NAK???

Assalamualaikum. Kat opis Mommy nih, ada term2 tertentu kalau nak lunch. Soalan 1 : Makan kat mana?Jawapan cliche : Belakang

PERGH.. MEMANG HEAVEN BIG BAD WOLF!! BADDDD WOLF! ABEH DUIT!

Assalamualaikum. Kan Mommy dapat SPECIAL PREVIEW PASS 4/12/2014 untuk this year, so Mommy pun pegi lah jam 10 di MIECC

error: Content is protected !!