KONGSI KEGEMBIRAAN BERSAMA ZALORA

Assalamualaikum.

Mommy dapat free cash voucher from Zalora RM100. So, apa lagi, shopping laaaaaa..
So ini among items yang Mommy beli. Oh, Mommy ada RM45 credit dalam Zalora hasil refund dress sebelum nih. So untung la nak shopping lebih sket. Hiii

1st, Mommy impressed tgk kotak dorang. Patutla iklan jerit2 tu sebab kotak je pun dah ohsem kan? hii
Dari segi ketelitian jaga barang i.e. their packaging, memang patut dipuji!
ok, 1st item ialah Lively LipSurgence Matte Lip Tint. Harganya RM90. Boleh tengok sini.
Rasa mint bila apply kt lips. Yang penting, xde parabens, xde mineral oil, xde SLS, xde gluten.
Lagi2 ingredients, leh tengok sini.
Item kedua ialah Sephora Lash Amplifier. Harganya cuma RM19. Boleh tengok sini. Cara pakai, letak bahagian bertulis sephora tu macam arahan tu, so apply mascara lepas tu. juga boleh apply kat bhgn bawah eyelash. so xde la tercomot kena kulit.
Item ketiga pulak, jeng jeng jeng..
 
ZALORA Aztec Printed Slip Ons. Harganya RM49. Boleh tengok sini. Ada 3 warna.
So, hari ni (15.10) 1st time pakai. Sebab nak merempit ke opis.

My review:

Ohsem!!

Tq Zalora!

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.