banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

MACAI FERGO

Macai FERGO.
Kenapa?
Dah tau FAKE, still bangun nak TEGAKKAN BENANG YANG BASAH
Isu apa?
Siap tanya
“ada gambar x kat mana yang patah?”
“nak tahu jugak samada salah carrier tu ke, kecuaian manusia ke, etc etc”
Allahuakbar!
Kenapa singkat sangat otak tu?

kalau dah nama fake, jangan jual.

tengok jugak la item yang kome jual tu. Ia melibatkan nyawa
Setakat item made in china yang x libatkan nyawa tu, boleh terima akal lagi.
CONCLUSION MUDAH

1. Semua design ergo ada fake. kalau beli harga RM100++ takde sticker Bloom and Grow kat kotak, fake la tu.
2. Sellers jangan dok pertahankan sangat. Siap nak tau salah ergo ke, salah orang ke, atau apa2. Fake tetap fake. Tolak ja dari jual.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

WORDLESS WEDNESDAY #41

Kecewa.. Taaaapiiiiiiii.. terpaksa jua.. Ku letgo voucher studio photoshoot sebab Daddy ada pebenda ntah

BAGAIMANA KIRAAN FIDYAH (BAYAR PUASA)

Salam. Bayar Puasa. Dah setel ke belum? Last-last minute ni, memang kena rushing lah

GIO MALL | PASARAYA FESYEN MUSLIMAH PERTAMA DI MALAYSIA

Gio Mall | No. 1 Muslimah Fashion Mall In Malaysia Ketika Mommy tonton berita

error: Content is protected !!