CASIO WATCH : SHOPPING TIME WITH ZALORA!

Published on :

Salam Kalau dah nama kaki shopping tu, for sure Zalora ada dalam senarai korang kan? Well, Mommy pernah je shopping kat Zalora. Kasut dan tshirt. Servis dorang pun ok so far. Itu pengalaman Mommy la. Hari ni Mommy nak cte pasal 1 perkara. Saje la godek2 kat website Zalora nih. Terpandang sesuatu yang Mommy rasa […]

DIARI CABARAN ‪#‎15minit1hari‬

Published on :

Assalamualaikum. Idea member. Bagus jugak ada cabaran macam ni. Tapi, hanya Allah yang tahu kena kental. So, buat permulaan, cuba kemas dulu tempat yang sedikit kurang stressnya. #tips Cabaran ‪#‎15minit1hari‬ : DAY 1 (Susun atur peti. Ubah kedudukan telur dari tepi pintu peti ais > ke bekas kecil comel Daiso > letak bahagian dalam Chiller) […]

KEMASKINI SUSUN ATUR PETI AIS

Published on :

Salam semua. Peti ais Mommy dah disusunatur sebelum nih untuk lebih kemas. Nampaknya.. dengan cara begini baru chef2 dalam rumah ini akan berdisiplin sikit kan? Kalau bakul senget sekalipun, japg mula la Mommy stress. Haha. OCD kah Mommy? Hiii Ni ha peti ais Mommy sebelum nih.. Telur kat pintu tepi tu.. TELUR OH TELUR So, […]

MACAI FERGO

Published on :

Macai FERGO. Kenapa? Dah tau FAKE, still bangun nak TEGAKKAN BENANG YANG BASAH Isu apa? Isu yang MOMMY CERITA KAT SINI PAGI TADI (KLIK) Siap tanya“ada gambar x kat mana yang patah?” “nak tahu jugak samada salah carrier tu ke, kecuaian manusia ke, etc etc” Allahuakbar! Kenapa singkat sangat otak tu? kalau dah nama fake, […]