banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

KETAGIH.. SUSUN ATUR

Assalamualaikum.
Bahaya sungguh ngan geng Susun Atur nih. Punya la ketagih Mommy menggugel idea bila ada orang bertanyakan sesuatu. Dan sampai masa, otak Mommy plak ligat bab hack item2 utk susun atur nih. Antara yang agak glemer ialah Hack IKEA plastic storage, Hack IKEA spice rack, Scarf/Shawl Storage, even susun hanger yang bergelimpangan pun Mommy cari solution gak. Pastu paling over bila Mommy jumpa book stopper utk letak hujung baju yang dah lipat dalam almari sbg solusi x sepah2 atau lari. X masuk lagi kes wall iron board yang jimat kos sket dari membina tmpt khas utk sembunyikan iron board tu. Simpan barang2 mekap pun Mommy x lupa untuk cari idea. Bra pun main guna kotak kasut ja nak simpan. Hahahaha. Ok over.

So far kt rumah Mommy yang betul2 dah buat banyak ler jugak. Dapur. Rak kasut. Rak herba2. Bento anak2. Stor. Susun beg2 anak. Haih. Banyak dah rupanya.

Meh la nak tayang sket. Nih yang kat rumah Mommy..
Bahagian dapur
 
 Bento anak2
Meja ofis
Kasut
Rak buku resipi
Peti sejuk
 
 
Stor (xsnap dlm stor tp rak ni la yg Mommy pakai)
Susun atur beg
So far, yang ni je kot yang Mommy atur. hihihih
Kalau ada lagi, nanti Mommy share lagi. Kadang2 bukan ingat sangat. Hiii
 
Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

(Visited 584 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Pertama kali melancong ke Korea dan pergi tanpa travel agen

PERTAMA KALI MELANCONG KE KOREA? INI PERKARA YANG PERLU ANDA TAHU

Korea Selatan merupakan salah sebuah negara yang semakin popular dalam Masyarakat Malaysia. Sama ada

RAYA 2015 YANG HAVOC. CERITA OOTD JUGAK!!

Salam. Raya yang Mommy rasa super pantas sangat cuti kali ni. Bosan betul sebab

ARIQ EMIR PERTAMA KALI JOIN ROMBONGAN PPKI SEKOLAH

Nak lepaskan anak untuk rombongan kali pertama, sebenarnya tiada masalah bagi Mommy. Sebab apa?

error: Content is protected !!