KETAGIH.. SUSUN ATUR

Assalamualaikum.
Bahaya sungguh ngan geng Susun Atur nih. Punya la ketagih Mommy menggugel idea bila ada orang bertanyakan sesuatu. Dan sampai masa, otak Mommy plak ligat bab hack item2 utk susun atur nih. Antara yang agak glemer ialah Hack IKEA plastic storage, Hack IKEA spice rack, Scarf/Shawl Storage, even susun hanger yang bergelimpangan pun Mommy cari solution gak. Pastu paling over bila Mommy jumpa book stopper utk letak hujung baju yang dah lipat dalam almari sbg solusi x sepah2 atau lari. X masuk lagi kes wall iron board yang jimat kos sket dari membina tmpt khas utk sembunyikan iron board tu. Simpan barang2 mekap pun Mommy x lupa untuk cari idea. Bra pun main guna kotak kasut ja nak simpan. Hahahaha. Ok over.

So far kt rumah Mommy yang betul2 dah buat banyak ler jugak. Dapur. Rak kasut. Rak herba2. Bento anak2. Stor. Susun beg2 anak. Haih. Banyak dah rupanya.

Meh la nak tayang sket. Nih yang kat rumah Mommy..
Bahagian dapur
 
 Bento anak2
Meja ofis
Kasut
Rak buku resipi
Peti sejuk
 
 
Stor (xsnap dlm stor tp rak ni la yg Mommy pakai)
Susun atur beg
So far, yang ni je kot yang Mommy atur. hihihih
Kalau ada lagi, nanti Mommy share lagi. Kadang2 bukan ingat sangat. Hiii
 
Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.