SALE NIH!!

Hi

Would love to share this with ya.. Bought this at Giant, Batu Caves. Free delivery if within 30km. Mommy stay at UK, so 15km mmg lega lah. Hari Isnin beli, Selasa tengah hari dorang datang hantar..

Finallllllyyyyyyyyyyy!!

Dah lama sangat la mengidam nak rak kasut tau uols! Harga dalam RM200+ gtu. Nak nanes rasa sebab hepi.. Bab pasang memasang nih, mmg tugas Daddy la sebab Giant dtg anto je.. Tapi, bab paku memaku memang serah kat Mommy sebab Mommy lagi ganas bertukang. Hahaha.

Ini rupa tempat letak kasut Mommy sebelum nih. Sekarang dah 4 ahli keluarga, kasut memang tersepah2 luar banyak sangat. Hoho



*******************************************************************

At Aeon Big

Ini lepas Mommy tgk kt IG MyAeonBig ttg poster nih..

Ok.. my opinion.. better ambil yg 5 tier. Sebab 3 tier tu memang murah RM99.00 tapi kecik n pendek. Yang 5 tier macam lagi smart..Lagi satu, masa weols pegi nih.. yg 3 tier mmg tinggal 2 ajer. Huhu.

Plan nak post kat group Kami Suka Susun Atur, tp fb Mommy kena block dari post atau komen dalam semua group yang Mommy join even group yg Mommy create sendiri. Sadisssss

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.