Naracards Korea-Seoul Set

PERASMIAN SS SCARF

Assalamualaikum.
Wah. tajuk macam ada majlis perasmian ikat reben sambil gunting reben tu je kan? Perasmian katanya. Haha. Doakanlah mana tau nanti Mommy betul2 bukak kedai kan? Hii..
Idea bisnes nih datangnya dari Mommy & ajak kakak kedua Mommy untuk bergabung. Huhu. Biasala. Baru nak menapak. Modal kena la ada. Kalau den sorang, takut x termampu pulak. Huuuu
 
Dengan lafaz
Perniagaan SS SCARF dirasmikan pada 3 May 2014 (selepas Asar)
https://www.facebook.com/SSSCARF
Syukur
Belum sampai setengah jam ‘buka kedai’, terus ada customer sorang nih beli 2 helai tudung nih..
Allah.
Terharu Mommy.
Limited Edition.
 x restock dah kot. huhu
Insya Allah. Yang lain2, kawan2 semua boleh tengok kat :
FB page SS SCARF
atau
 Antara tudung2 yang Mommy jual ialah:
Ni PRE ORDER
Mommy pernah pakai shawl nih.. Senang pakai..
Harga cuma RM18 SAHAJAAAA!!
 
 PASHMINA – Harga cuma RM10 SAHAJAAAA!!
TUDUNG GLITTER AWNING  – Harga cuma RM24 SAHAJAAAA!!
Ada brooch untuk dipadankan dengan glitter awning nih.. cuma RM6 SAHAJA
BAWAL PUN ADA. Harga cuma RM15 SAHAJAAAA!!
 
 
 
 Yang pk xnak iron, boleh beli crumple shawl nih. Memang x perlu iron. Hihi. RM12 SAHAJAAAAAAA!!
SILKY SATIN PLUS CHIFFON nih ada 2 warna. Satu lagi oren. Cuma RM25 SAHAJAAAA!!
BASIC SHAWL pun ada. Murah lak tu. RM15 sahaja..
Lain2 boleh tgk kt FB SS SCARF & IG SS SCARF tu yer?
Tq semua
Tq buat our 1st customer. Dah siap packing dah. Kang malam nanti g pos. Wohaaaaaaaa!!
alhamdulillah
Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

(Visited 25 times, 1 visits today)
Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!