BASIC H2 SHAKLEE.. AWAS!

Published on :

Assalamualaikum. Info : Mohon yang gunakan Basic H sebagai pencuci puting botol anak, dapat baca ini. Ada banyak lagi brand yg khusus utk puting n botol susu anak. Memang sangat berkilat la puting kalau pkai nih sbb ia khas untuk cuci lantai. Can u imagine?? Sob sob. Anak mnum after that. Iskk. Harap bertukar. P/S […]

ELSA FROZEN DRESS

Published on :

Assalamualaikum. COMEL TAK???????????? COMEL KAN?????????????? OPEN FOR PRE ORDER ELSA FROZEN DRESS (ETA : EARLY JULY) RM38 (POSTAGE RM7/11) FULL PAYMENT OR DEPOSIT RM14 ONCE BOOKED, NO CANCELLATION SIZE FROM 1Y-10Y BOOK NOW PM LIL HDAE CLOSET Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

BIRTHDAY GIVEAWAY

Published on :

Assalamualaikum. BIRTHDAY GIVEAWAY Sempena Harijadi Tuan Tanah pada bulan Jun. Like & Share Contest Kembali Lagi Win CASUAL WEAR For Your Babies Out There! 1. Like Our Page Lil HDAE Closet 2. Like This Post3. Share This Everyday (make sure your post is public) The More You Share, More Chances to Win! We will announce […]

MENEGUR DAN DITEGUR

Published on :

Assalamualaikum Menegur beradabDimulakan dan diakhiri dengan maaf yang ditegur janganlah terlalu sombong untuk menerima teguran yang ditegur janganlah menyimpan dendam  yang ditegur terimalah dengan hati yang terbuka fikirlah positif harap-harap hati yang ditegur kembali lembut dan boleh menerima teguran itu seadanya Wassalam   pic : ihsan Google Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

TIRING WEEKEND

Published on :

Assalamualaikum Tiring weekend! Dah lama dah bercita2 nak jadi surirumah. Iaitu sejak ada anak. Especially anak2 yang selalu sakit, keterpaksaan bercuti tu buat Mommy rasa mcm nak stop keje. Tapi kang, komitmen banyak plak Daddy kena tanggung. Mommy kerja pn ikhlas sebab nak sama2 tanggung komitmen. Ye la, bukan ke sama2 mencipta komitmen. Huhu. But […]