No Picture

ELSA FROZEN DRESS

23/05/2014 YB Shehan 0

Assalamualaikum. COMEL TAK???????????? COMEL KAN?????????????? OPEN FOR PRE ORDER ELSA FROZEN DRESS (ETA : EARLY JULY) RM38 (POSTAGE RM7/11) FULL PAYMENT OR DEPOSIT RM14 ONCE [read more]

No Picture

BIRTHDAY GIVEAWAY

23/05/2014 YB Shehan 0

Assalamualaikum. BIRTHDAY GIVEAWAY Sempena Harijadi Tuan Tanah pada bulan Jun. Like & Share Contest Kembali Lagi Win CASUAL WEAR For Your Babies Out There! 1. [read more]

No Picture

JUMAAT. JUMAAT.

23/05/2014 YB Shehan 0

Assalamualaikum Jom baca pesanan dari PANDAkwah nih Adik Ariq Emir dah start praktis nak baca muqaddam dah x lama lagi. Haha. Mampoih dia marah Mommy [read more]

No Picture

MENEGUR DAN DITEGUR

14/05/2014 YB Shehan 0

Assalamualaikum Menegur beradabDimulakan dan diakhiri dengan maaf yang ditegur janganlah terlalu sombong untuk menerima teguran yang ditegur janganlah menyimpan dendam  yang ditegur terimalah dengan hati [read more]

No Picture

TIRING WEEKEND

14/05/2014 YB Shehan 0

Assalamualaikum Tiring weekend! Dah lama dah bercita2 nak jadi surirumah. Iaitu sejak ada anak. Especially anak2 yang selalu sakit, keterpaksaan bercuti tu buat Mommy rasa [read more]

No Picture

CEMBURU ITU PERLU

07/05/2014 YB Shehan 0

Cemburu itu perlu. Cemburu itu fitrah. Cemburu itu tanda sayang. Cemburu tanpa sebab itu bahaya. Eh. Mana ada orang cemburu tanpa sebab. Cemburu bersebab. Tapi, [read more]

No Picture

PERASMIAN SS SCARF

05/05/2014 YB Shehan 0

Assalamualaikum. Wah. tajuk macam ada majlis perasmian ikat reben sambil gunting reben tu je kan? Perasmian katanya. Haha. Doakanlah mana tau nanti Mommy betul2 bukak [read more]

No Picture

CD SUFI CILIK

03/05/2014 YB Shehan 0

Alhamdulillah. Dah sampai dengan selamat. Amazing. Ada free gift. Tq kak kemnrocky Siap dapat signature lagi. Mahal woh signature nih. Hiii.. Kak kemn nih idola [read more]

No Picture

HARI PEKERJA..

02/05/2014 YB Shehan 0

Salam.. Hari semalam. Nak duduk rumah, boring. Hari pekerja. So, Daddy ajak kua. Naik train. I memang suka la asalkan boleh keluar kan. Naik train [read more]