banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

WANGI.. I TELL U NO JOKE MEH

Assalamualaikum.

Mommy baru je beli Syampu Tudung.

Betul laa.. Syampu Tudung. Hahahah

Ingat rambut je ke ada syampu? Tudung pun ada la..

Ini haa..

syampu tudung

Mommy beli kat ex office mate masa kat law firm pertama Mommy dulu.

 
Sebelum Mommy beli nih, Mommy memang tercari2 jugak any sabun utk tudung2 Mommy. Sebelum nih Mommy rendam tudung pakai softener Daia warna biru. Masya Allah sedap giler bau. Tapi, once dah pakai nih, Daia tu Mommy guna utk baju2 kt mesin sajelah.. No more utk tudung.
 
Mommy ada la gugle pasal Syampu Tudung, rata2 Mommy jumpak harganya boleh tahan mahal. Kekadang teringin nak tanya +Radiusite , syampu tudung brand apa dorang pakai sebab setiap kali dapat parcel, sedap giler bau tudung dorang. Ke, perfume? Tapi perfume apa? Hohoho Teringinnya nak tahu..
Oh.. harga untuk syampu tudung nih ialah RM16 in which for me memang murah la. Sebab likat & pakai 1 penutup botol tu sahaja utk sebaldi tudung. Xyah rendam lama sangat. 15 minit je Mommy rendam. Pastu bilas & jemur. Kos pos RM10 sebab berat tau uols. 1 liter.
Ingredient syampu tudung nih ialah Pati Buah Betik.
Mommy ada pakai tudung yang Mommy dah rendam pakai syampu tudung nih. Wangi baq hang!! Mommy tanya kengkawan opis, suh dorg cium tudung Mommy, dorang ckp memang wangi.
Ler.. bukan biz Mommy pun nak over2 cerita tau. Ini kisah benar. huuuu
So, sesape yang nak order, leh beli kat Fieza AJ (fb beliau) nih.
 
Oh ye, Fieza ni jugak MUA tau. Makeup Artist gitu.
Uish.. Promo free nih.
Nak 1 syampu tudung for free please? mihmihmih

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

8 NATURAL REMEDIES – REMOVE PREGNANCY STRETCH MARKS

Stretch mark is a common problem among women, especially after pregnancy. There are many

SIANNN HD

Yer.. Anak Mommy br disahkan kena chicken pox. Hari nih genap 11 hari HD

DETIK ITU.. [PENGALAMAN BERSALIN]

Ini minggu2 terakhirku sebelum bergelar seorang ibu.. aduish.. seram je pk! tp sgt teruja

error: Content is protected !!