Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

Month: April 2014

2D1N DI PALACE OF THE GOLDEN HORSES

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Rezeki nih datang masa Mommy ke Big Bad Wolf baru2 ni. Masa box sale tu. Ada event dalam

ARIQ EMIR..DRINKING CUP vs BOTTLE

Assalamualaikum. Jarang sangat sekarang nih nak cerita pasal AE. Budak nih unik sangat kalau compare kakak dia. Paling obvious Xmo

LET GO YOUR STUFF.. GROUP BARU!

Assalamualaikum. Banyak x barang korang dalam store? Mommy banyakkkkkkkkkkk.. Nak clear2kan apa yang patut. Sangat patut clear stor yang serabut

MOMMY.. KAKAK NAK BASIKAL

Setiap kali nak balik dari tadika, pastu sampai kat rumah, bawah tangga kt kedua2 tempat tu ada je beskal parking.

CHILDREN WORLD FANFARE @ SOGO

Assalamualaikum. Start hari nih uols..   SOGO (KL) Department Store Sdn. Bhd Location: KL Sogo, Centre Atrium, Ground FloorKompleks Sogo,

WANGI.. I TELL U NO JOKE MEH

Assalamualaikum. Mommy baru je beli Syampu Tudung. Betul laa.. Syampu Tudung. Hahahah Ingat rambut je ke ada syampu? Tudung pun

25 RULES FOR MOTHERS OF DAUGHTERS

1. Paint her nails. Then let her scratch it off and dirty them up. Teach her to care about her

SELFIE TIPS DIJUAL DI GROUPON

Assalamualaikum. Mommy saje bengong2 klik. Hahahaha. Jangan kata Mommy sorang yang beli. Ramaiiiiiiiii gila k yang beli Groupon nih. Tapi..

error: Content is protected !!