MINAT BARU : SKIRT!!

Assalamualaikum.

Sekarang ni mood nak posing dengan skirt. Hihihi..

Posing pertama dgn Jasmine Flared Chiffon Skirt & Sequins Blouse Chiffon Lilac dari Arlene.my

Den ni bukan model. So nak posing pun keras semacam. Wakakakka..

My review: Skirt nih agak besar dgn Mommy. Eh? Hehehe.. Ok. Sebab Mommy yang kurus sgt kan? Hehehe. Kena pkai belt ketat2. Tapi, xde lubang untuk belt ler pulak. Erm. So, pepandai la DIY kalau nak pakai jugak. Hihihi.. Labuh. Sies labuh. Mommy rasa skirt ni kalau nak buat high waist pn ok. Letak bawah dada. Blouse plak sangat jarang. Hmm. Kena pakai inner. X puas hati sangat lah dgn pilihan jenis nih. N x sgka xde lgsg layer utk cover ke’telusan’ & kejarangan blouse nih. But, apa pn, Mommy tetap suka pakai. *sambil flip2 skirt. Hiiii.
***********************************
Posing kedua dgn Aryana Skirt & Thea Blazer dari Dlaraishah (Instagram)
Belt : lilhdaecloset





ecewah..sempat lagi paksa laki den snap. kikiki. marah dia sbb tgh panas terik giler2. kikiki. Tq dear.
Weols ke Femes Bazaar kat Tierre Crest, Kelana Jaya. Daddy cakap, layan bini punya pasal. Ala sayang.. bebel2 pn sayang enjoy ja.. Hihii. Tq sbb sgt sporting, daddy!

***********************************
Shawl Jane Radiusite 
Mommy rembat 2 helai terus.. Biru & Hitam. Hihi. Tapi, trouble jugak nak pakai pn. Huhuhu
Mula2 tarik tepi..



last2 lepas gini je lah. Susah betul..

Simply light makeup. Yang penting kena glow. Owh.. I love makeup.

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

CommentLuv badge