DIY : CREATIVE CAKE

Assalamualaikum.

Mommy kalau bab2 nak buat birthday party memang beria sket. Sanggup semua benda DIY. Masa HD 2 tahun, time tu Mommy preg. Sampai x tido la punya prepare props. Huuu. Tapi, kek masa tu beli ja. Masa HD 3 tahun, xbuat birthday party. Tangguh utk sambut tahun ni. Sekali dengan adik. Rasa mcm nk buat bacaan yasin sekali ke. Tengok lah nanti..

Since HD dah 3 tahun lebih, Mommy dah ajar makan benda manis sket2. Cam roti coklat ke, kek coklat ke. Tapi, AE belum lagi la.

Oh ya.. Nih antara kek2 yang sangat simple tapi kreatif yang kita boleh DIY. Selebihnya, boleh tengok SINI.

by: Paula Kashtan at mom.me

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.