TAHUN BARU.. AZAM BARU.. TEMA BARU

Assalamualaikum.
Sebenarnya hobi Mommy memang suka mentemakan apa je yg Mommy buat. Asal ada pa pe je, perkara pertama pk is TEMA APA EH?? Tahun ni tetiba semangat plak nak tukar kaler kt meja opis. Xnak hijau dah tahun nih. Nak pink pulak…
So, semalam (New Year 2014, 1st Jan), kami pusing2 kat Ikea & Daiso, The Curve. Sambil bawak anak2 jenjalan sekali.
HD masa nak keluar. Bukan main lagi bila soh posing..
Terpaksa angkut 2 stroller sebab takut adik tido & kakak pn nak tido sekali. Senang sket.
Ni kakak mintak turun. nak jalan.
So, cepat2 Mommy ajak ‘jom tangkap gambar’
Adik masa dalam kereta nih. Baju nih baru perasan saiz dia 0-6m. Aiyakk.. Kena tuka loooorrrrrrrr.. Tapi, dah pakai. Adeh.. Sape nak beli? Harga asal dia RM39. Tapi, 50% less. Nak?? Brand Poney.
Tengok adik teruja. Mentang2 dah rajin nak ber’jalan’ sendiri.
x berganjak uols. nak berganjak pn, move forward n backward je.
So, gigih datang opis dengan satu beg besar IKEA tuh semata2 nak hias meja..
Teaser sket mula2 tu..
Pastu mai petang, beli tmpt ltk buku tu, so nmpak sket hasilnya..
Last but not least
~kite ada note 2 pink r. leh join skali. kebetulan. hihi~
Tapi ni betul2 belum finalize lagi. Huuu.. Ada idea lagi x nak wt cane??
Plan seterusnya:
cari sampul letak wayar plug tu
cari sampul monitor
cari sampul keyboard
Chaiyok!!!
Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge