IRSYAD SOLEH.. ALFATIHAH BUATMU SAYANG

Published on :

Assalamualaikum. Dulu Mommy pernah cerita tentang KISAH ADIK SOLEH. Lama sangat dah Mommy cerita. Semalam, 29012014, adik Soleh sudah meninggalkan kita. Jam 12.30. Selepas hampir 2 tahun bertarung dengan tumor. Sebak. Tak terkata apa melainkan Innalillah & tangisan kecil Mommy. Mommy ralat. Mommy sedih. Sebak yang sakit. Impian x tercapai. Yang pada satu hari nanti, nak […]

DILEMA HATI SEORANG MAK

Published on :

Assalamualaikum. Perkara ni pasti pernah terjadi pada kita. Mak2 n pak2 yang bekerja. Pergi kerja. Rindu anak. Balik kerja, ambil anak kat nursery/pengasuh. Peluk2 cium dan kalau sempat, bawak ke playground. Sampai rumah, kadang lepak, kadang xsempat pn nak lepak dengan anak. Sebab pe? Dah smpai rumah pn, azan dah berkumandang. Anak2 sebut kena solat. […]

DAY 2 WITH ROLLER SKATE @ PUTRAJAYA

Published on :

Assalamualaikum. X puas k main 1 hari je kat TTTitiwangsa. So weols ke Putrajaya lak utk ajar HD main roller skate. Huuhuu Asal angkat je dari stereng nih, beliau akan nangis marah. dah la suka jerit kuat. Grrrr So, kena alihkan perhatian ke tingkap & bgtau ada bird ke, monkey watsoever T_T Pagi tu dalam […]

OUTDOOR ACTIVITY : BOWLING & ROLLER-SKATING (LEARNING PROCESS & FAMILY BONDING)

Published on :

Assalamualaikum. Sempena cuti panjang sampai 3 hari minggu lepas sempena Thaipusam weols yang xde pa pe nak wt, weols jenjalan ke Summit, Subang Jaya uols. Rajin x? Hahaaa.. So, kat sana apa yg weols wat ialah kenalkan HDAE dengan aktiviti bowling. HD pernah je tengok Mommy Daddy main. Tapi, rasanya masa tu ade HD mcm […]

TQ DADDY

Published on :

Assalamualaikum. Nampaknya Daddy dah dengar rintihan Mommy yang Mommy tulis kat SINI. Hehehe. Tq daddy. I love this HK stand clock. Miyauuuuuuuuuuu Ralat giler rasa. Semalam ke Midvalley. Beli barang2 stationary serba sedikit, tapi accidently tertinggal somewhere dalam Aeon MV tu. Sedar masa dah sampai rumah. Uwaaaaaaaaaaaaaaaa.. Sekecik2 barang yang beli pn, total lost is […]