VILLA NABILA.. FITNAH?

Korang for sure dah baca banyak sumber untuk kes nih kan? Last2 “terlupa bagitau mak” je alasan anak tersebut. Haiya adik ooooiiii. Not funny ok! Jangan nak terpengaruh sgt la dengan movie Highland Towers la, Ghost Buster la, etc.
Polis pun sampai rasa nak marah, tp dah nama polis, sure la kena gak setelkan kes sebab maknye dah g report anak hilang kan?
Korang boleh tengok review Kak Ita kita pasal keadaan villa tersebut. Cantik dia snap gambar. Hehehe. Klik sini.
Susulan kes tersebut, maka, berduyun2 la paper cari sensasi. Korang boleh baca online gak kn?
Tapi, adik. Hati2 lah. Mereka nak take action la dik..
Takut tak? Takut tak?
Huuhhuuu.. Macam2..
Xtau r sape yang bijak pandai create nih. Kihkih

Leave a Reply

CommentLuv badge