HARI COMELSSS

Cool huh???
Bought on 16 received on 18/10/2013. Memang cantik. Cuma AE kan kecik lagi so agak besar baju nih untuk AE. For HD punya skirt pn agak besar sbb amek saiz 4 tahun. Kena pakai belt. Hihihi. Urgently needed last2 x pakai pn masa sesi photoshoot AE. AE pakai kostum masa photoshoot on 19/10 tu. 
Otw. Kakak akan suka ke depan la, kacau Mommy la, kacau Daddy la, so kena bg sesuatu untuk layan. Time ni rasa macam nak pasang tv dalam kereta so leh pasang dvd pasal pelajaran ikut umur dia kn??
(dalam rancangan nak beli koleksi Bacalah Anakku nih. x sempat lagi)
Adik lak.. time tu jam dah kul 1230. Baru dapat tido. Cian. Kul 1.10 dah start photoshoot. So, mood kurang baik. Kurang baik here means, x mo senyum sgt. Ala.. Mommy salah set jam r gini nampaknya..
Lepas tu Daddy bawa ke The Mines. Duit xde pn, tp nak ke taman, hujan. Terpaksa r ke the Mines nih. Hii. Alasan sangat.. Sejak Raya Haji hr tu, dorg bertiga ( sebab Daddy yg jaga anak2 coz nursery tutup) dorg x kua memana pn. syian.
Lapo gile so lepak kepsi jap.
Tunggu Daddy beli makanan, Mommy suh adik posing jap. Hehehehe..
Seronok sakan bila boleh berdiri sebab hentak2 kaki, kasut bunyi. Hehehe 
Boring akhirnya. Bila adik boleh berjalan gamaknya yang dia pk..
Suh kakak posing jap. Nih baru bangun tido nih. Hentam tido lepas photoshoot adik sampai la masuk the Mines sampai la kt Kepsi tu. Pastu suh gilir ngan adik lak. Mommy x larat wearing adik dah. Huuu
Dok kaco adik. Kiss la. Sayang la. Semua dia kata. hehehe
Ingat senang ke nak suruh si kakak lincah ni posing? Mommy yang ligat kejar dia sana sini & snap cup cap cup cap. Fiuh. Peluh ketiak mak. Akhirnya, ada gak la gambar proper nampak 1 set baju nih.
Jalan2 terjumpa shoes cun. Tnya kakak, ini cantik? Dia trus jwb nak. Ok. Murah jer. Amek la. Hahahaha
Ada org tu amuk sebab lapa. So Mommy kena pujuk dia nak dukung. Mommy saja nak test back carry. Ok x dgn toddler size HD tu. Boba 3G nih standard size.
Wuu. X sampai 15 minit dah rasa nak patah pinggang. Sokongan x berapa kuat kt pinggang nih. So, itu yang bercadang NAK BELI ‘TULA SSC TODDLER’ nih! (Daddy dgr x???)
Korang tgk ler. Celah mana la Mommy nak dapat pose yang x gerak. Ligat bukan main. Padahal robot mainan bergerak pn, kakak lari lintang pukang. haih.
Acaner nak p zoo, aquaria nih? Tengok ikan kt tasik the Mines pn nangis gegiler??!!!
Tq sudi baca. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.