DEMAM SEHARI SEBELUM 11 BULAN = BERJAYA BERDIRI SENDIRI

Published on :

28 Okt 2013, Ariq genap 11 bulan. Badan beliau agak panas sehari sebelum tarikh tu. Dah agak, demam nih mesti ada sebab. Betul la kot. Demam bertambah umur plus nak berdiri sendiri. Beliau mula bangun berdiri sambil berpaut di kaki Mommy atau sofa masa beliau berumur 9 bulan. Dan alhamdulillah, selepas cubaan berdiri sendiri yang […]

WHAT TO EXPECT: ARIQ EMIR = 10 & 11 BULAN

Published on :

10th month Your child is just entering his 10th month. He has now spent as long a time outside your tummy as he did inside. And his progress remains startling, both in physical and mental activities. Agile and adventurous  He is not scared of the staircase. He’ll keep you busy by crawling up on all […]

PAVLOVA..VA..VA..VA..

Published on :

Tq Munie Arif yang dapat fulfill hajat Mommy yang kepingin makan Pavlova nih.. happy sangat Mommy tatkala baru je lepas discaj dari spital untuk kes AE tu.. Husband beliau datang hantar sampai depan rumah & pesan masukkan dalam peti ais dahulu. Tapi… Soalannya.. peti atas ke peti bawah nak simpan nih? Kihkihkih KALAU KORANG NAK […]

ARIQ EMIR.. LOW HB!! (PART 2 FINAL)

Published on :

Baca ARIQ EMIR.. LOW HB!! (PART 1) sebelum sambung baca post di bawah. Esoknya… 12102013 (Sabtu) Pelik. Kata pagi2 lagi nak transfuse 2nd pack. Xde pun lagi. So lepas segala doc dah datang, sorg doc pelatih datang untuk bagitau AE kena ke bilik prosedur utk blood collection. Lagi! So, Mommy namakan ia 3rd blood collection […]