CARA MENGGUNAKAN SLAP CHOP CARA SIMPLE

Anda boleh beli set of Slap Chop & Cheese Grater ini di Lil HDAE Closet
Ini simple tutorial kepada mereka yang dah beli Slap Chop macam Mommy.
Satu set nih cuma RM40 (termasuk pos)
Nah sedikit tutorial
1. Ini rupa bentuk slap chop dari dekat
2. Plastik yang perlu dipasang di bawah pisau tersebut. Pastikan arah yang dipegang sama macam dalam gambar
3. Masukkan ke bawah pisau tersebut
4. Masukkan plastik satu lagi seperti dalam gambar & mula chop2
Tengok si kakak tolong Mommy di dapur malam tadi. Chop2 carrot.
klik untuk lihat instagram video Hannah tolong Mommy chop2 >> http://instagram.com/p/eulSrECY4B/
Cara mencuci
1. Open & Close ada di sini. Maka open lah..
2. Tadaaa.. so cuci2 semua ni & kemudian jemur dalam keadaan terbuka.
Versi iklan kat youtube..

UPDATE : NO MORE STOCK!

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.