ISNIN SENGAL..

Kepala hotak letih. Badan letih sebab baru tengah nak recover ceriberi & demam yang melanda Jumaat yang lalu. Ya, sakit cmna pn, Mommy tetap bf si ticik Ariq Emir tu. Susu kan ada antibodi yang cukup kuat utk menangkis sakit2 kan?? So, insya Allah AE akan sihat walaupun DF ngan Mommy.
Punya la busy pagi tadi, packing barang2 macam biasa, makanan, susu, pam, beg2 pakaian (Daddy packing baju2 nih, Mommy check je), so letak je tepi pintu so that nanti Daddy akan angkat bawak masuk keta. Tu mmg rutin wajib hari2.
Hari ni, dengan penuh gumbiranya Mommy nak pam cam biasa..
Tapi…………….
Ini je Mommy bawak????
Mana botol bawah nih????
Tengok link ni pasal breastpump apa Mommy pakai > KLIK
Tahniah.. Cuai sgt kan???
So, Marmet je la nampaknya..
Try 5 minit..
Ini hasilnya..
1 oz kul 12 tengah hari. Kahkah. Lenguh mak tau!!!
Xle jadi. kronik penyakit lupa nih. So saja update fb. Ada kawan sajes pakai plastik air.
Tingggg!!! Good idea..
Mommy buat camnih..
Hehehehehe
Hasilnyaaaaaaaaaaa…
Kul 4 petang 8oz. Ngeh ngeh ngeh..
Hohoho.. Sumbat jugak2 dalam plastic storage autumnz tu. Memang mantap ah plastik nih. Pastikan bahagian bawah tu dikembangkan siap2. Baru stabil nak duduk. Hehehe
BIJOK.. BIJOK..
TEPUK KEPALA!!
Tq sudi baca. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

CommentLuv badge