Posted in Uncategorized

YEAY.. 9 BULAN SUDAH..

BIG SYUKUR ALHAMDULILLAH TO ALLAH SWT Tq sudi baca. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Continue Reading
Posted in Uncategorized

BANGUN KUL 645 PAGI.. APA PON X BOLEY. HAIH

Kalut! Nasib baik x dak sakit jantung. Terkejut jaga sebab plan asal nak bangun kul 6 pagi. Sebab? X masak…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

ISNIN SENGAL..

Kepala hotak letih. Badan letih sebab baru tengah nak recover ceriberi & demam yang melanda Jumaat yang lalu. Ya, sakit…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

TIPS UNTUK IBU BAPA BUAT ANAK.. WAJIB BACA

Amalkan 10 tip dibawah ini bermula dari hari ini juga. 1. Kalau tiba-tiba teringatkan anak kirimkan bacaan Al Fatihah. Sampai…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

STUDY ROOM/ RAK BUKU ANAK-ANAK

Masih lagi struggle mengemas rumah sewa yang baru. Hehehe.. Kali ni nak jadikan MommyDaddy punya studi room dibahagi 2 menjadi…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

BYE SEMUA..

Kakak nyanyi sket ok? Balik Kampung. wowowowo.. Dah.. xnak dah.. Hati2 di jalan raya. Jangan buli anak2 begini sepanjang perjalanan…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

BUSUK HATI

Itu adalah penyakit ya tuan2 puan2. Pabila anda rasa x senang duduk tengok apa orang buat. Pabila anda rasa x…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

WHAT TO EXPECT: ARIQ EMIR = 8 BULAN

Alhamdulillah.. Ariq Emir dah 8 bulan.. Kakak pulak dah 2 tahun 10 bulan.. Cepatnyaaaaa  Ajaibnya.. Hannah makan pasta nih di…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

BABY DAH 6 BULAN.. NAK MAKAN APA??

Kerap sangat soalan tu ditanya. X salah pun tanya. Sebab Mommy dulu pn tanya jugak. Cuma masa HD dulu, jawapannya…

Continue Reading