CARA GUNA MIPUMP DOUBLE BRAND FIRST YEAR

Published on :

Mommy ada share sebelum nih perihal BREASTPUMP KESAYANGAN MOMMY di sini (boleh klik). Alhamdulillah, ramai ibu2 di KIM yang sependapat (bagi mereka yang menggunakannya), x ketinggalan ibu2 yang teringin membeli & sudah pun membeli. Hehehe.. Hepi sebab dapat share benda bes & uols terima. Tahniah & selamat mengepam. Mommy memang suka review barang yang Mommy […]

HANNAH & GWIYOMI

Published on :

Apr 28, 2013 | tengok hannah wt gwiyomi #hannahdamia #gwiyomi #cute by shehan_ismail84 on Keek.com Tq sudi baca. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

PLAYMAT DAM ULAR

Published on :

Kecik2 dulu kan, Mommy suka sangat dam ular tu. Ala.. Yang baling dadu, pastu kalau jumpa tangga, kita naik la kt tangga tu. Pastu jumpa ular selalunya kena turun kan? hehehe Malam td, weols plan nak deco sket bilik studi tu jd tmpt studi serta mainan utk Hannah Damia. Mommy terjumpa playmat nih. 4 pieces […]

WIHUUU.. BUBBLEBUBS IN MY HAND ALSO

Published on :

Untuk malam. Lebih bulky tapi kadar serapan paling mantap!!! Features at a glance  One Sized fitting from 4.5kgs to 14kgs Snap in Bamboo Booster set gives up to 12 layers of absorbency Side Snapping giving a great fit around legs and waist Outer or super soft minky and inner of smooth suedecloth What’s great about […]

HISAP JARI..BUDAK BAIK

Published on :

Lepas balik ambil HD & AE semalam, nursery bagitau chilled EBM masih ada 3 botol. So, nak xnak, Mommy kena bawak balik & bagi adik Ariq minum dgn botol dulu. So, sejurus selepas kekenyangan minum susu, Ariq berwajah begini Pantang letak, terus meniarap. Hehehe.. Ini permulaan beliau dah tunjuk simptom mengantuk. Pastu, lepas Mommy tengok […]