YEAY..YEAY.. EBM DAH MAINTAIN CAM DULU

Mommy pernah CERITA KAT SINI yang permulaan Mommy pam di tempat kerja & berapa amaun yang Mommy dapat.
Namun, kisah gembira itu bertukar jadi sedih ketika Mommy demam pada 21.2.2013 yang lalu. Start demam sejuk gigil tahap bungkus comforter pn x cukup, susu Mommy dah mula drop. Mungkin sebab time x sht tu, Mommy x pam kot. So, xde konsep konsisten waktu tu. T_T
Mommy demam panas tahap tertinggi buatkan Mommy xle nak bangun ke mana pn. Semua tempat Mommy pegi, rasa sejukkkkkkkkkkkkkkkkk sangat. Ya Allah. Bentankah aku nih? Salah makan ke apa? Erm. Permulaan rasa seram sejuk tu lepas makan sushi malam 20hb tu.. Mommy xtau la sebab sushi ke atau sebab Mommy terjangkit demam dari HD & AE sebelum tu. Dorang punya penangan demam tu, walaupun cuma 2 hari, serius punya PENAT!! Sakit kan? Sure merengek. Bukan sorang, dua2.. Uwaaaaaaaaaa.. Dugaan sungguh! Nak2 plak, time tu Daddy outstation. Sungguh maha penat. Huuuuuu. Ingatkan Mommy kebal, last2 terjangkit jugak. Huhuhu..
Kerisauan menebal pabila pam susu x banyak. Allah. Camne nih? Nak dapat 4oz pn gigihnya. Susah hati! Risau! X tenang! Apa Ariq Emir nak minum kalau Mommy xde susu. Uwaaaaaaaa. Cte kt Daddy, Daddy hantar line yang sweet.
Hehehe.. Hati hepi trus. Nasib baik la dapat laki yang mcm pak lawak nih. hehehe.. Tapi. susu tetap x banyak jugak.
Sehinggalah baru2 nih Mommy beli Jamu Jalinan Cinta. Tapi, keterlupaan tu sering melanda. Kadang makan, kadang x. Haish..
Namun, malam td, Mommy makan la JJC. Once dah ingat la, baru nak makan. Hew hew hew. Kul 6 pagi masa tjaga sebab AE nak minum susu, Mommy dah rasa lain macam. Huhuhu. Rasa ‘penuh’.
Sampai opis, Mommy terpaksa ubah jadual pam Mommy ke jam yang lebih awal iaitu pukul 10 pagi instead of 11.
Hasilnya….
8oz!!
Syukur alhamdulillah.. Rezeki Ariq Emir. Kena amalkan JJC la nampaknya. Syukur.

Terus khabarkan kepada Daddy

UPDATE

Sesi petang..

6oz!!!

Ohoi.. Syukur Alhamdulillah lagi sekali. Happynya Mommy!! X pernah sesi petang more than 4oz. Syukur.. Syukur!! Allahuakbar

Bagitau Daddy jugak

p/s: kalau jawapan Daddy ringkas cmnih, x macam kt atas skali tu, maksudnya beliau maha busy. Nanti Mommy nak majuk ar sebab dia x respon panjang. huhuhu

Nak labelkan EBM dengan cara comel? Klik SINI
Salam sayang,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge