FACEBOOK PAGE/GROUP

Page/Group yang officially dikendalikan oleh Mommy seorang.
FB PAGE

Dari blog Mommy nih, Mommy create page so that uols bleh like & sentiasa update dgn latest entry dari blog Mommy nih..
Hasil seni lukisan tangan & decoupage dari kakak2 Mommy i.e Shahiza Ismail & Shazura Ismail. Boleh juga kunjungi blog mereka
Shahiza – on decoupage idacreativecraft.blogspot.com
Shazura – on folk art zurapaint.blogspot.com
FB GROUP

Group yang membolehkan kalian shopping atau menjual barang2 dengan harga PROMOSI sahaja. Kiranya, kalau biasa korang jual/beli dengan harga standard, korang leh lelong/beli kat group nih dengan harga yang murah berbanding biasa.
Tapi, kadang ada je seller buat hal. Cer baca pinned post tu. X pon, disclaimer ke. Mommy dah x larat nak bagi warning dah. Jual barang promo saja, xmo harga standard korang jual, no PM utk tanya harga sebab kena mention sejelas2nya kat group tu, jangan post gambar yang within satu album sebab orang leh klik kt gambar tu & view suma skaligus. Uols mention la jelas2, suh orang view satu album tu. Hurmm.. X kurang jugak untuk kes SPAM. Jual kasut adidas la, nike la, jaddatun betul!! Memang kena ban la..
Group untuk mereka yang suka join kontes baby comel la, whatever comel or like, silalah ke sini. Rayu undi kat sini. Ok?
**********
Lagi2 group?
Selamat LIKE & JOIN
Salam sayang,

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

TIPS UNTUK MANTAPKAN OOTD ANDA

Salam Anda tahu maksud OOTD? Atau kadang-kadang tu ada manusia terlebih rajin eja “oh

SCAN 3D & 4D BABY ADIK BERJALAN LANCAR

Syukur alhamdulillah. Susulan schedule scan pada hari Sabtu lepas (04082012), Mommy ke Poliklinik Gomez,

PYJAMAS UNTUK BABY 3M ABOVE.. LAST POSTAGE 10 JULY

AssalamualaikumSHOPPING NOW!!PYJAMAS UNTUK BABY 3M ABOVE.. LAST POSTAGE 10 JULY Brand : Caluby  Size:

error: Content is protected !!