Naracards Korea-Seoul Set

BIG BAD WOLF.. BAD..

Usha pic AE before pegi BBW..
BAD – in terms of ramai giler orang, tempat jadi crowded sesangat
BAD – in terms of pengurusan orang nak membayar.. kaco orang nak usha2 buku. penuh lineup people je..
Lain2, ok jer..
Mommy pegi 1.3.2013 (Sabtu) yang lalu. Sampai sana around 11.50 pagi. Waktu tu, tempat parking pn x penuh sangat. Pelik jugak lah. Agaknya, ramai pegi ekspo kt KLCC, Midvalley atau Putrajaya kot. Atau dah bosan dgn BBW yang pernah dibuat bulan 12 yang lalu.

Ala.. Nih pendapat Mommy. Kalau Mommy kata BAD, so BAD la untuk Mommy. Xyah nak politikkan pendapat Mommy sampai nak p report kat BBW punya admin. Hehehehe
Ramai kan? Tapi, time nih kira ok lagi. Ariq plak ttdo dlm Boba. Mulanya Ariq cm nak amuk gak la. Panas kot. Memang panas giler la..
Lepas Mommy dah amek buku2 yang Mommy berkenan ( xbanyak pon ), terus Mommy beratur. HD pn dah ttdo kt dlm buggy. Nasib baik!
Tp, Mommy beratur SEJAM LEBIH OK!!! Sampai Ariq pn terpaksa disusukan sambil beratur. Huhuhu
Lepas setel, Mommy nak balik. Daddy yang tengah dahaga air, beli air kt hall sebelah BBW tu. Milo ais, Sirap & 6 bijik cream puff – RM10. Perghhhh
Keluar je dari hall tu…
Makkkk! Ramainya orang!!
Cer compare pic Mommy atas sekali. Lengang lagi. Nih????
Mana Ariq? hehehehe
Siap wat u-turn tunggu giliran nak masuk hall tu. Perghhhh..
*********
Lepas tu weols masuk Mines Shopping Complex. Mommy nak cari henbeg.
Tengok aksi Ariq Emir yang innocent nih. Xmo tido.. hehehe
Weols guna stroller utk Ariq Emir, buggy untuk HD. Sampai ada makcik tego, kembar ke? Hehehe
Hasil kt BBW..
X sampai seratus pon..
Btw, hari ni last day BBW (4.3.2013)

(Visited 4 times, 1 visits today)
Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!